August 16, 2019

Jedinstvenom TWINSET kreacijom Džejla Glavović zablistala na red carpetu

Crveni tepih, sa prepoznatljivim, tradicionalnim bosanskim motivima večeras je ugostio poznata imena lokalne i svjetske filmske, muzičke i modne scene. U jedinstvenoj kreaciji mlade italijanske modne kompanije TWINSET, večeras je, na koktelu dobrodošlice povodom otvaranja 25.  Sarajevo Film Festivala, zablistala poznata bosanskohercegovačka manekenka, i Miss Earth 2002, Džejla Glavović u pratnji svog supruga Mahira Očuza,

Jedinstvenom TWINSET kreacijom Džejla Glavović zablistala na red carpetu Read More »

Frenkie objavio novi cover svjetskog hita “Symphony” od Clean Bandita

Bh. reprer Frenkie objavio je novi cover za pjesmu “Symphony”, koju je u originalnom izadnju 2017. izdao britanski elektronski pop-bend Clean Bandit u saradnji sa švedskom pjevačicom Zarom Larsson. Ova obrada dio je globalne kampanje Tuborg Open, koja putem muzike ohrabruje ljude da budu Otvoreni za Više i pomjeraju granice onoga što znaju i vole.

Frenkie objavio novi cover svjetskog hita “Symphony” od Clean Bandita Read More »

Počasno Srce Sarajeva za Isabelle Huppert

Isabelle Huppert legendarna je filmska i pozorišna glumica. Tokom karijere od pet desetljeća sarađivala je sa slavnim rediteljima poput Michaela Hanekea, Claudea Chabrola, Jean-Luc Godarda, Ottoa Premingera, Bertranda Taverniera, Bertranda Bliera, Claire Denis i Paula Verhoevena. Cijenjena je od publike i kritike zbog nezaboravnih uloga u filmovima PIJANISTICA, BIJELA ROBA, ONA, GRETA i mnogim drugima.

Počasno Srce Sarajeva za Isabelle Huppert Read More »

Sve je spremno: Večeras otvaranje jubilarnog 25. Sarajevo Film Festivala!

Sve je spremno za početak jubilarnog, 25. Sarajevo Film Festivala, koji će od 16. do 23. augusta biti održan pod pokroviteljstvom UNESCO-a. Na najvećoj festivalskoj lokaciji, Ljetnom kinu Raiffeisen, gdje se prikazuju filmovi iz programa Open Air, postavljeno je oko 3000 šarenih stolica, a ispred Narodnog pozorišta jučer je postavljen i novi crveni tepih.

Sve je spremno: Večeras otvaranje jubilarnog 25. Sarajevo Film Festivala! Read More »

Sjajni Luxurious COCONUT proizvodi

Njega za kosu Luxurious COCONUT Kokos je vječni trend u kozmetici, jer opija mirisom i uvjerava sa učinkovitom njegom. Trenutno doživljava preporod i zbog nove popularnosti u prehrani. U liniji Luxurious COCONUT su sabrani svi sastojci kokosa, pažljivo ukomponirani u odlične formulacije. Linija nudi sve za potpuno iskustvo njegovane kose, senzualnog mirisa i raskoš kokosa.

Sjajni Luxurious COCONUT proizvodi Read More »