July 16, 2021

LADIES IN SUMMER PARTY: Kako su Tuzla i Sarajevo na dva ljetna događaja ujedinili poslovne žene iz cijele BiH

Nakon više od 15 mjeseci pauze, Tuzla i Sarajevo vratili su na scenu najznačajniju networking priču za poslovne žene \’\’Ladies In\’\’, koja je na dvije prekrasne ljetne lokacije okupila zvanice iz svih sfera biznisa, i iz svih dijelova BiH.

LADIES IN SUMMER PARTY: Kako su Tuzla i Sarajevo na dva ljetna događaja ujedinili poslovne žene iz cijele BiH Read More »

Poznata Francuska modna kuća predstavila neobičnu verziju Bolide torbe

Na pariškoj sedmici mode francuska modna kuća Hermès u muškoj kolekciji za proljeće/ljeto 2022. predstavila je, između ostalog, novu varijantu svoje Bolide 31 torbe. U ovoj verziji, torba je zadržala originalni oblik, ali dno je izrađeno poput skejtborda, iscrtano u street art stilu. Dno je zapravo drveno, dok je ostatak torbe, kao i uvijek, kožni.

Poznata Francuska modna kuća predstavila neobičnu verziju Bolide torbe Read More »

EVOLUCIJA KARTIČNOG PLAĆANJA: PANDEMIJA UBRZALA PRAKTIČNOST ŽIVLJENJA

Gotovo godinu i po dana smo svjedoci uvođenja različitih novih pravila u sve segmente življenja i sada je već sasvim jasno da se tu ne radi ni o čemu privremenom, kako je na početku izgledalo. Danas sasvim pouzdano znamo da je „novo normalno“ zapravo normalno koje je svakako trebalo stići, ali ga je pandemija samo

EVOLUCIJA KARTIČNOG PLAĆANJA: PANDEMIJA UBRZALA PRAKTIČNOST ŽIVLJENJA Read More »