Najljepše žene SAG Awardsa 2021

Nagrade SAG su prije svega proslava umjetnosti, a gosti ove svečanosti uvijek daju sve od sebe želeći da impresioniraju svojim glam izgledom. Upravo se to dogodilo ove godine, uprkos činjenici da uslovi nisu dozvoljavali glumcima da prošetaju crvenim tepihom.

Ograničeni na balkone i dnevne sobe svojih domova, predstavili su zanimljive beauty look-ove koji će sigurno biti izvor inspiracije za naše izlaske u budućnosti.

Kerry Washington

Odjevena u nijanse plave boje, napravila je izgled inspirisan morskim svijetom, koji nije prošao nezapaženo.

\"\"

Nicole Kidman

Nicole Kidman je izgledala vrlo svježe sa nježnom šminkom, ružičastim usnama i pletenicom koja je učinila da glumica izgleda najmanje 10 godina mlađe.

\"\"

Amy Adams

Adams se kladila na sigurnost birajući diskretnu šminku i valovitu kosu, dopunjavajući tako svoju izuzetno elegantnu crnu haljinu.

\"\"

Jamie Chung

Šminka Jamie Chung možda je bila prilično jednostavna za ovu priliku, ali njena frizura sa svijetlim pramenovima oko lica, poznata kao „money piece trend“, jedinstveno je osvijetlila njeno lice.

\"\"

Hellen Mirren

Helen Mirren je napravila vrhunski „matchy matchy“  izgled, kombinujući svoju ružičastu haljinu sa ružem u istoj boji. Njen impresivan izgled upotpunjen je elegantnom punđom.

\"\"

Emma Corrin

Elegantan bob, blistava koža i malo šminke –  ne možete a da ne volite beauty izgled Emme Corrin.

\"\"

Jurnee Smollett

Glumica je kombinovala svoju impresivnu haljinu boje fuksije sa mokrim izgledom kose, grafičkim očima i ružičastim usnama i obrazima.

\"\"

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy je bila ultimativno oličenje elegancije sa haljinom Vera Wang, koju je kombinovala sa diskretno neutralnim zadimljenim očima, crvenim usnama i impresivnom frizurom.

\"\"

izvor: harpersbazaar.com