Otvorena Ladies In sezona u gradu na Vrbasu

Sinoć (24. 01.) u Narodnom pozorištu RS, u prelijepom gradu na rijeci Vrbas, ovogodišnjim „Ladies In“ druženjem, u organizaciji agencije Altermedia, najavljenja je nova sezona ovog značajnog društveno-kulturnog okupljanja i u Banja Luci

Više od 200 dama svojim je dolaskom potvrdilo da su jedva čekale početak nove sezone.

Osim u druženju, cocktailu i cateringu, dame su uživale i u isprobavanju kozmetičkih noviteta, a najviše pažnje privukli su novi Aqua Mineral proizvodi. Ova visokoselektivna kozmetika, bazirana na mineralima i solima  Mrtvog mora, pravo je kozmetičko otkriće na našem tržištu. Sve dame željele su isprobati losione, kreme, pilinge kao i serume, te nisu skrivale svoje oduševljenje.

Subrina je i ovom prilikom predstavila svoje proizvode, što je izazvalo veliko interesovanje prisutnih. S obzirom na to je većina „Ladies In“ dama lojalni kupci ovog brenda, možemo zaključiti da se Subrina „vratila kući“.

Dame su uživale i uz komičnu predstavu Žirant. Režiju za ovaj komad potpisuju Željko Stjepanović i Aleksandar Pejaković, autor teksta je Mario Ćulum, a radnja \”Žiranata\” smještena je u stan od 20 kvadratnih metara, u kojem dva bračna para i jedna starica dočekuju Novu godinu.

Sponzori

Jana, generalni pokrovitelj, Sarajevski kiseljak, Subrina, Aqua Mineral, Duel, Dr. Hauschka, Red Bull, Vinarija Nuić, Jagermeister, Bakal pekara Banja Luka

Medijski pokrovitelji: Ladies In Magazine, Hayat TV, Pink BH, Ekskluziva, Senzacija, Zdravi portal,Business Magazine.