Oktobar u vašem kalendaru

Ovo trebate vidjeti, posjetiti, kupiti…

GIORGIO ARMANI PREDSTAVLJA NOVI SÌ

\"\"

Sì, legendarni Giorgio Armani ženski miris sada otvara vrata u novo poglavlje predstavljajući novu bočicu, novi intenzivniji miris i novu kampanju. Oda snazi da kažemo da, Sì (Da) predstavlja izbor vođen i razumom i emocijama. Reći Sì je reći da strasti, slobodi, ljubavi i samome sebi, te ohrabruje izraz savremene ženstvenosti. Novi dizajn bočice s mogućnošću nadopune dizajniran je da traje. Izrađena prema jedinstvenom umijeću izrade stakla, kultni oblik Sì bočice ukrašen je dojmljivim, zlatnim Sì logom, utisnutim u staklo.

\"\"

 Vrijeme je za nove gležnjače

\"\"

 Bitno je odabrati gležnjače koje će odgovarati vašem tijelu i stilu odijevanja. One su veoma praktične i dostupne su u gotovo svim bojama. Klasične crne uvijek su moderne i lako se uklapaju u svaki stil, iako za njima ne zaostaju smeđe, te sve nijanse bež boje.

 Mala jesenja radost

\"\"

 Još jedna mala jesenja radost je i miris omiljene svijeće koji se širi našim domovima, te tako stvara i unutrašnje jesenje okruženje. Miris narandže, cimeta ili vanilije jedan je od onih bez kojih je jesen nezaobilazna…

Stolac

\"\"

 Stolac je grad na jugu BiH s bogatim kulturno-umjetničkim i historijskim naslijeđem i općina s najvećim brojem spomenika kulture u našoj državi. Od prahistorijskih crteža u pećini Badanj, ostataka ilirskog grada Daorsona, rimskih mozaika, srednovjekovnih nekropola. Radimlja i Boljuni (UNESCO svjetska baština), zatim dragulja osmanske arhitekture stolačke Čaršije i stambene cjeline Bregovina, do prvog bazena u Bosni i Hercegovini izgrađenog u periodu Austro-Ugarske monarhije. Uz brojne rukavce i slapove modre rijeke Bregave, u bajkovitom mediteranskom ambijentu skladno je smješteno stolačko historijsko i kulturno naslijeđe.

BUUB. ne poznaje za generacije, spolove i trendove
\"\"
BUUB. Praktičan, jednostavan, gender free, dizajnerski brend koji sve svoje asesoare i torbe proizvodi od prave kože. BUUB. ne poznaje za generacije, spolove i trendove. Svevremenski i ne poznaje granice. Najprodavanija torba regije, BUUB. je i dalje tako simple.\"\"