\”Who killed Sara\” – nova serija koja je zaludila svijet!

Prošlogodišnji lock down obilježila je serija \’La Casa de Papel\’ i nakon toga opsesija za španskim serijama jednostavno ne prestaje. Definitivno su nas podsjetile kako su španci majstori drame i neočekivanih zapleta, zato ne iznenađuje previše da gotovo svaka njihova serija postaje apsolutni hit. Upravo jednu takvu ovih dana ne možemo prestati gledati, a više o njoj otkrijte u nastavku!

Sigurno ste primijetili da se ovih dana na Netflixu uvelike prati nova serija intrigantnog naslova \”Who Killed Sara?\”, a riječ je o kriminalističkoj drami u kojoj je glavni protagonisti, Alex Guzman, optužen za ubistvo sestre Sare, a zbog čega je osuđen na 30 godina zatvora.

\"\"

Nakon odsluženih 18 godina zbog dobrog vladanja, izlazi na slobodu te sprema osvetu bogatoj porodici Lazcano koja mu je cijelu ovu priču i smjestila te tako uništila život. Ono što je njegov cilj zapravo jest otkriti pravog ubicu svoje sestre, a prilikom čega će na vidjelo izaći mnoge tajne, kao i lanac prostitucije koji se odvija pod krinkom uspješnog biznisa, piše fashion.hr

\"\"

Za sada je dostupna samo prva sezona, koja završava poprilično napeto i neočekivano, zato brojni obožavatelji nestrpljivo iščekuju dolazak novih sezona. Više o samoj seriji možete otkriti iz trailera kojeg smo izdvojili u nastavku!

https://www.youtube.com/watch?v=hfikdvpj228