Gisou, brend Negin Mirsalehi, je jedan od najboljih brendova za ljepotu u društvu.
Negin Mirsalehi je poznata po svom besprijekornom stilu i očaravajućoj kosi, što je učinilo da postane ambasador vlastitog brenda.
Hashtag #gisou ima više od 600 miliona posjeta, a njegovi glavni proizvodi, poput ulja za usne s medom, imaju svoje predane obožavatelje.
Kada je ulje za usne lansirano 2022., brzo je pokupilo hype za natapanje usana sirupastim koktelom meda, voćnih ulja i hijaluronske kiseline u jednom potezu, koji ne samo da je ostavio usne nahranjenim, već je dodao i filtar zlatnog sata, zahvaljujući čistoj zlatnoj nijansi.
Verzija ‘Shimmer Glow’ ubrzo je uslijedila kako bi unijela dodatni sjaj na sunce, a sada, nakon godina obožavatelja koji su tražili potpuniji raspon nijansi, Gisou je predstavio tri nove sočne boje.
Evo sve što trebate znati….
Svaka je inspirirana voćem i ima istu hidratantnu mješavinu kao i njihova velika sestra, uključujući med iz pčelinjeg vrta osnivača Negina Mirsalehija, ali ovaj put su napunjene dodatkom jojobe za još veću hidrataciju. I, umjesto poznate zlatne nijanse OG-a, svaki nudi drugačiju sočnu boju i miris.
Watermelon sugar
Gisou ulje za usne ima sočan sjaj zahvaljujući tri nove nijanse. Ovo je najsuptilniji od tri i čita se kao proziran, svilenkasto ružičasti sjaj na usnama. Ima sočan okus lubenice i savršen je ako samo želite lijepi dodatak vašoj prirodnoj boji usana ili sloj na olovku za usne.
Mango Passion Punch
Ovo ima zabavan frutti-tutti osjećaj i nudi ispiranje čistog vrućeg koralja. U trendu je budući da će sočnije nijanse breskve eksplodirati ovog proljeća i ljeta, ali to je suptilan način da se oslonite ako ne želite biti preglasni s njim, a okus manga izaziva ovisnost.
Sorbet od jagoda
Spremna za povratak djevojačkog ljeta u boji jagode, ova prozirna ružičasto crvena vjerojatno će biti omiljena obožavateljima. Slatko je, zabavno, savršeno će funkcionirati sa sočnim glaziranim rumenilima od jagode koja su već u trendu, a ukusni miris jagode pravi je endorfinski hit.
Više možete pročitati na linku.