U Alta Shopping Centru pronađite Najbolju verziju sebe

Vizija Alta Shopping Centra je poboljšanje kvaliteta života svih posjetilaca; Mjesto gdje možete obaviti kupovinu, ali i opustiti se uz piće i hranu.


Smješten u srcu Sarajeva, na adresi Franca Lehara 2 na Marijin Dvoru, Alta Shopping Center svojim izgledom i ponudom privlači veliki broj posjetilaca. Od 2010. godine Alta SC ima imidž centra koji, osim premium brendova, nudi jedinstven doživljaj kupovine pa je često prvi izbor kupaca.

 

Svojim uvijek lijepo uređenim ambijentom, kako unutrašnjim tako i vanjskim, često je lokacija koja privlači pažnju i ljubiteljima fotografisanja.


Ne samo da privlači posjetioce lijepim dekoracijama, Alta SC, kroz različite inicijative i događaje, jača i veze sa lokalnim partnerima i stvara prostor koji krasi i adekvatna usluga i dobra atmosfera.

 

Tako su svoj dom u ovom prostranom shopping centru pronašli brojni svjetski brendovi, a neki od njih su: Deichmann, New Yorker, Waikiki, Calzedonia, Tezenis, Intimissimi, Jordies, za ljubitelje sporta i fitnesa tu je najsavremeniji fitness centar Avalon, zatim Foto Depil&Estetic studio, pekara Maison Coco i brojni drugi brendovi.

Mjesto druženja
S obzirom na to da šoping može potrajati i uzeti vam mnogo energije, po svoj ukusan obrok i odmor uz vrećice iz omiljenih trgovina možete otići u restorane Vapiano ili Four Seasons.


Naravno, nije isključivo da morate obaviti šoping da biste se počastili ukusnim obrokom ili pićem u ovim restoranima, već to može biti i vaše omiljeno mjesto susreta i druženja sa dragim osobama, mjesto na kojem ćete doživjeti najbolju verziju sebe.


Kao mjesto druženja, Alta je savršena za prvu jutarnju kafu, važan poslovni sastanak, svečani ručak ili piće nakon posla. U restoranima i kafićima unutar centra gostima je osigurana vrhunska usluga, topla i prijateljska atmosfera, te bogata i inovativna kulinarska ponuda.


Restorani donose bogat izbor jela za svačije nepce i kvalitetan izbor pića, dok njihove izvrsne slastice često predstavljaju vrhunac ukusnog obroka.


Umjetnost autentičnog stila
Bilo da tražite odjeću za svaki dan, za posao, školu, trening, ili onu za posebne prilike, u bogatoj ponudi Alta Shopping Centra možete pronaći sve. Fashion ponudu centra čine pažljivo odabrani internacionalni brendovi posvećeni oblačenju cijele porodice i svih generacija.


Kada već pominjemo porodicu, važno je da vaša porodica ima sve što joj je potrebno i kod kuće, a kako biste uvijek bili bezbrižni sve što vam je potrebno možete naći u Bingo Plus marketu. Market je poseban po širokoj ponudi delikatesa i inače teško dostupnih namirnica, a sve to po veoma povoljnim cijenama.


Ljepota zdravog života

Kako bi inspirisao posjetioce da unaprijede svoje zdravlje i izgled, Alta SC nudi jedinstveno fitness iskustvo u Avalon centru. Gostima je na raspolaganju vrhunska oprema, kao i profesionalni treneri koji nude mogućnost kreiranja individualnog programa.

 

Centar, također, nudi najmodernije estetske tretmane lica i tijela u Foto Depil&Estetic studiju, kao i prvorazredne frizerske salone poput Hair by Gigi’s.


Sve što je potrebno za vaš ljepši izgled i bolji život pronaći ćete u Alta Shopping Centru.


Vizija Alta Shopping Centra je poboljšanje kvaliteta života svih posjetilaca. Poticanjem kreativnosti, stvaranjem prostora za bogat lični i socijalni život, Alta doprinosi i tome da se kreira i ostvari Najbolja verzija sebe.