Pronašli smo proizvode suptilnog, ljetnog mirisa kokosa i vrhunske zaštite bez kojih više ne možemo zamisliti ljeto

Konačno je došlo vrijeme kada se s užarenog asfalta selimo na plažu. Kupaći kostim, ručnik za plažu i omiljene japanke su spremne, a što je s proizvodima za zaštitu kože?  Iako uživamo u  dobrobiti sunčeve energije koja nam donosi osmijeh na lice, osjećamo se sretnije i uživamo u izležavanju na plaži, nikako ne smijemo zaboraviti da samo jedan kraći boravak na suncu bez adekvatne zaštite može izazvati niz neugodnosti: od crvenila i nadraženosti kože, do težih stanja. Kako bi izbjegli sve te neugodnosti i   bezbrižno uživali i ovo ljeto, pobrinuo se godinama nam omiljeni Olival. Njihovi proizvodi vole se i koriste diljem regije, a prepoznatljivi su po tome što osim učinkovite zaštite od UVA i UVB zračenja, i njeguju kožu.

 

 

 

Bestseler iz Olivalove ponude proizvoda za zaštitu od sunca svakako je Olival Sun Cream kream za lice sa zaštitnim faktorom 30 koja pruža visoku UVA i UVB zaštitu od sunca uz kombinaciju pouzdanih kemijskih i mineralnih UV filtara. Riječ je o jednom od Olivalovih najprodavanijih proizvoda koji je među korisnicama omiljen već dugi niz godina. Posebnost kreme je nježna, svilenkasta i hranjiva tekstura temeljena na ekstradjevičanskom ulju masline i mirisnom kakao maslacu koji štite, njeguju i vraćaju elastičnost, a najbolje će odgovarati  suhom i uravnoteženom tipu kože lica. Ova krema izvrsna je i podloga prije nanošenja make-up-a.

 

Nježno Sun Milk mlijeko za zaštitu od sunca oduševljava suptilnim mirisom kokosa i bogatom, hranjivom teksturom proizvoda. Zahvaljujući prirodnom maslinovom ulju i kakao maslacu dubinski hrani kožu, a sa zaštitnim faktorom 30 učinkovito štiti od štetnih sunčevih zraka.

 

 

 

Olival Sun Oilé ulje za sunčanje logičan je odabir za sve ljubiteljice i ljubitelje suhih ulja u njezi tijela. Bogata, raskošna, hranjiva i vodootporna formula također je temeljena na ekstradjevičanskom maslinovom ulju i mirisnom kakao maslacu, provjerenoj kombinaciji za njegu kože, a u kombinaciji s UV filtrima pouzdano štiti od UV zračenja. Namijenjeno je osobama umjereno i jače osjetljivim na sunce, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag. Dostupno je u dvije varijante – SPF 10 i SPF 30.

 

Ljetne radosti, nažalost, dolaze u paru s komarcima i drugim insektima. Pri ruci je uvijek dobro imati sprej na bazi 20% ikaridina koji pruža pouzdanu zaštitu i do 12 sati od nanošenja. PiQuit Active 20% repelent u spreju siguran je za djecu iznad 2 godine.

 

 

Idealan je suputnik na putovanjima i izletima u prirodi, a volimo ga i zato jer ne masti kožu i odjeću. Za sve ljubitelje zaštite na bazi eteričnih ulja tu je već dobro poznati Natural Defense sprej protiv komaraca koji ujedno i njeguje kožu.

 

 

 

 

Bez obzira na to za koji proizvod se odlučili i s kojim vam se dogodio onaj neki „klik“, nikako nemojte zaboraviti kako su proizvodi sa zaštitnim faktorom najvažniji proizvodi u vašoj rutini njege kože i lica i tijela. Štite od neugodnih i neželjenih posljedica izlaganja sunčevim zrakama, ali i od preuranjenih znakova starenja. Iako je starenje posve normalan i prirodan proces, upravo nezaštićeno izlaganje suncu dugoročno dolazi na naplatu u vidu svega onoga protiv čega se nastojimo izboriti kozmetičkim proizvodima i tretmanima – preranog gubitka tonusa, borica, linija, hiperpigmentacijskih mrlja i pjega. Uvijek ističemo i podsjećamo da je kvalitetan proizvod za zaštitu od sunca apsolutna nužnost, baš zbog toga što će prevenirati iritacije i oštećenja na nekoliko razina, ali i očuvati i upotpuniti rezultate na licu (i drugim dijelovima tijela često izloženim suncu) koji se postižu uz pomoć omiljenih tonika, eksfolijanata, seruma i krema. Nanosite ih u dovoljnoj količini, obnavljajte tijekom dana prema potrebi i uživajte u najljepšem godišnjem dobu pred nama.

***

Proizvodi su dostupni u dm drogerie markt prodavaonicama i na www.olival.ba

 

Instagram:   olival.ba