Zdrav život: Pobjedi “lijenost” uz Giovannu Paparellu

U “Lifestyle Clubu”, teretani specijaliziranoj za ženske treninge  u srijedu 11. septembra 2024. od 18.00 do 20.00 sati održat će se događaj pod nazivom “Kako pobjediti lijenost “. Riječ je o predstavljanju “kursa s trenutnim benefitima” po strategiji  menadžerice Giovanne Paparelle…

 

  Pridružite se preko 2000 žena koje su naučile pobijediti lijenost. Oslobađanje iz trenutne situacije i započinjanje puta  dobrobiti i zadovoljstva je naš zajednički cilj. Kod većine žena  radni dan počinje u zoru i završava kasno uvečer. Većina nema podršku. Jedinstvena metoda rada, programi vježbanja i formati učenja, isključivo za žene i njihove nelagode, pomogli su stotinama da se riješe bolova u leđima, smršaju nakon hormonskog liječenja, drže krvni pritisak pod kontrolom, te da lakše podnesu posljedice menopauze i mnogo toga,kaže nam Giovanna, uz naglasak da će  gošća večeri biti i psihologinja Armina Čerkić, porodično-sistemska terapeutkinja, ICI životna trenerica (life coach op.a.)

 

– Naše posjetiteljice ,nakon te večeri, mogu uroniti u riznicu strategija, metoda i vježbi na dvije sedmice i testirati benefite. “Pobjedi lijenost”” apsolutno je prvi korak koji morate poduzeti kako  postali samouvjereni, sretni i u formi.