Otkrijte magiju prirode uz ESSENCE OF NATURE

Prepustite se putovanju prema savršenstvu kose, gdje luksuz i priroda plešu u savršenoj harmoniji. S ESSENCE OF NATURE, vaša kosa zaslužuje najbolju njegu! Neka svaki dan bude vaša priča o eleganciji, ljepoti i prirodnom sjaju…

 

 

Zamislite liniju šampona koja spaja više od pedeset godina iskustva, isprepletenog čarobnom snagom prirode. ESSENCE OF NATURE je djelo Kozmetike Afrodita – vođe u industriji njege kose, koja vam donosi najnoviju generaciju proizvoda za kosu s dušom i strašću koja prkosi vremenu. Svaki šampon iz ove linije rezultat je neprekidne potrage za inovacijama i poboljšanjima, nadograđene na temelju bogate tradicije i naučnih otkrića. Njihova formula spaja prirodne aktivne sastojke, priznate u narodnoj medicini, s najnovijim naučnim dostignućima, kako bi vam pružila proizvode koji su više od obične njege – oni su prava revolucija u njezi kose.

 

 

ESSENCE OF NATURE nije samo linija proizvoda, to je vaša svakodnevna doza luksuza, inovacije i prirodne čarolije. Dozvolite da vas povede na putovanje koje će vašu kosu učiniti nevjerojatno zdravom, blistavom i živahnom. Jer, vaša kosa zaslužuje da je tretirate s najboljim što priroda i nauka mogu ponuditi.

 

 

Osvježite kosu uz ESSENCE OF NATURE: Šampon za masnu kosu s koprivom i bijelom glinom

 

Dozvolite svojoj kosi da doživi čistu svježinu uz ESSENCE OF NATURE šampon za masnu kosu. Ovaj čarobni eliksir spaja moć koprive, koja nježno regulira masnoću, s bijelom glinom koja upija nečistoće, ostavljajući vašu kosu laganom, sjajnom i punom života.

 

Zamislite kako eterično ulje metvice nježno hladi i umiruje vaše vlasište, dok niacinamid osigurava poboljšanu prokrvljenost. Svaki put kad upotrijebite ovaj šampon, vaša kosa će se osjetiti svježije, balansiranije i revitaliziranije. Uživajte u svakodnevnom dodiru prirodnog osvježenja – a, vaša kosa će vam, sigurno, biti zahvalna!

 

Šampon s bijelim lukom za jačanje i protiv opadanja kose

 

Jeste li znali da je ružmarin – vaša tajna za bujnu kosu, koja pretvara svaki pramen u priču o vitalnosti i sjaju, pružajući vlasištu neodoljivu svježinu i energiju.

 

Pronađite tajnu bujnije, jače i sjajnije kose s njihovim šamponom s bijelim lukom i ružmarinom. Ovaj čarobni eliksir revitalizira kosu od korijena do vrhova – smanjuje ispadanje, potiče rast i obnavlja oštećenu kosu. I ne brinite zbog mirisa – očekujte nježan, svježi i umirujuć miris koji će vas očarati!

 

Hranjivi šampon s arganovim uljem za suhu, oštećenu i obojenu kosu

Zablistajte s kosom kao iz snova uz bogati šampon s 100% prirodnim arganovim uljem, tekućim zlatom iz Maroka! Ovaj čarobni eliksir duboko hrani, obnavlja i osnažuje kosu, smanjuje lomljenje i donosi prirodan sjaj.

 

Smirijući šampon protiv peruti

Recite zbogom peruti i pozdravite mirno vlasište sa smirujućim šamponom! Ovaj čarobni eliksir s Crinipan® PMC green tehnologijom smanjuje perut, smiruje nadraženost i crvenilo, te vraća sjaj i volumen vašoj kosi.

 

Balzam i maska za obnavljanje s kokosovim uljem i hijaluronom

 

Otkrijte tajnu savršeno nježne i sjajne kose s balzamom i maskom! Ovaj dvostruki čarobnjak s kokosovim uljem i hijaluronom pruža intenzivnu njegu, obnavlja oštećene vrhove i vraća zdravlje vašoj kosi.

 

Ružmarinova voda za brži rast kose

 

Pozdravite gušću, jaču i zdraviju kosu uz ružmarinovu vodu! S dvostrukom snagom ružmarina, u obliku eteričnog ulja i ekstrakta, ovaj proizvod aktivno stimulira vlasište, poboljšava cirkulaciju folikula i potiče raskošni rast kose.