Jeste li već upoznati sa svim luksuznim proizvodima Dr. Barbare Sturm koji su dostupni u Plaza parfumeriji?

Ako postoji jedna stvar koju dr. Barbara Sturm zna, onda je to znanost i njega kože

 

Još u ranim devedesetim, dr. Barbara Sturm bila je šapat između beauty urednika i viših slojeva u svijetu slavnih i poznatih. Zatim je 2002. dospjela u središte pozornosti kada se njezin radikalni “tretman lica krvnom plazmom” (ili “vampirski tretman lica”, kako su ga kasnije nazvali) pojavio na Instagram feedu Kim Kardashian, a ubrzo nakon je uslijedila njezina poznata krema MC1, prilagođena hidratantna krema na bazi plazme koja iskorištava snagu vlastitih tjelesnih proteina u formuli za zacjeljivanje kože.Bio je dostupan samo na recept – i samo putem neprobojne liste čekanja. Nepotrebno je reći da je ovo bila njega kože 21. stoljeća ali samo za odabrane.

 

Upala je, kaže ona, okidač mnogih naših bolesti, posebno onih koje nosimo na licu. “Sve što progutamo ili dodirnemo, uključujući zrak i vodu, sadrži okidače upale.”

 

Srećom po nas, ovi se luksuzni, znanstveno dokazani proizvodi za rješavanje uobičajenih problema poput suhoće, hiperpigmentacije i preranog starenja – mogu pronaći u Plaza parfumeriji u Aria centru ili na njihovom web shopu. Već su popularni među slavnim osobama i beauty urednicima , pa hoćete li vi biti sljedeći?

 

 

Dr Barbara Sturm Glow Drops

 

 

Glow Drops serum ističe vašu unutarnju blistavost, zahvaljujući prirodnim biljnim ekstraktima (poput divlje ruže i korijena bistorte) koji ujednačavaju vaš ten i revitaliziraju umornu kožu.

KUPI ONLINE: https://plaza.ba/proizvod/12022/glow-drops-serum

 

Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser

 

Ovo nježno sredstvo za čišćenje s enzimima dr. Barbare Sturm istresa se kao zrnati prah, ali se zatim pomoću vode pretvara u meku pjenu za uklanjanje šminke, nečistoća i mrtvih stanica kože.

KUPI ONLINE: https://plaza.ba/proizvod/12013/enzyme-cleanser-cleansing-foam

 

Dr. Barbara Sturm Sun Drops SPF 50

 

 

Ovaj serum za zaštitu od sunca, Dr. Barbara Sturm Sun Drops SPF 50, nudi zaštitu od UVA i UVB zraka te također štiti od slobodnih radikala i preranog starenja do kojeg može doći zbog pretjeranog izlaganja suncu.

KUPI ONLINE: https://plaza.ba/proizvod/12020/sun-drops-spf-50-suncare

 

Dr. Barbara Sturm Face Mask

 

 

Za suhu kožu pod stresom, maska ​​za lice dr. Barbare Sturm nudi umirujuću aloe veru i kamilicu uz kaolin glinu koja kožu ostavlja super mekom nakon što se maska ​​ispere.

KUPI ONLINE: https://plaza.ba/proizvod/12026/face-mask-mask

Dr. Barbara Sturm Hyaluronic Serum

 

 

Za dehidriran ten, hijaluronski serum dr. Barbare Sturm ima prilagođenu mješavinu molekula visoke i niske težine kako bi se odmah „zaključala“ vlaga na površinu kože i prodrla duboko kako bi se dugoročno napunile rezerve hidratacije.

KUPI ONLINE: https://plaza.ba/proizvod/12019/hyaluronic-serum-serum

 

Dr. Barbara Sturm Balancing Toner

 

 

Nakon pranja lica, Dr. Barbara Sturm Balancing Toner može se pobrinuti da ste uklonili i posljednju kap šminke (i sve ostatke s vode ili ručnika), a istovremeno regulira pH vrijednost kože i priprema je za hidratantnu kremu.

KUPI ONLINE: https://plaza.ba/proizvod/12037/balancing-toner-new-cap-1-lotion

 

Dr. Barbara Sturm Drops Anti-Pollution Drops

 

 

 

Ove Dr. Barbara Sturm Drops Anti-Pollution Drops ne samo da štite kožu od onečišćenja i drugih okolišnih stresora koji mogu uzrokovati prerano starenje, one također štite kožu od plave svjetlosti računala i mobitela.

KUPI ONLINE: https://plaza.ba/proizvod/12021/anti-pollution-drops-serum

 

Dr. Barbara Sturm Face Cream

 

 

Lagana krema za lice bogata karite maslacem Dr. Barbara Sturm dolazi u formulacijama Face Cream Light  – za iznimno osjetljivu normalnu do masnu kožu ili za toplija godišnja doba – i Face Cream Rich – za dehidriranu ili zreliju kožu.

Face Creamhttps://plaza.ba/proizvod/12027/face-cream

Face Cream Lighthttps://plaza.ba/proizvod/12023/face-cream-light-cream

 

Face Cream Richhttps://plaza.ba/proizvod/12028/face-cream-rich-cream

Dr. Barbara Sturm Anti-Aging krema za tijelo

 

 

Dr. Barbara Sturm Anti-Aging krema za tijelo pomaže zategnuti i hidratizirati kožu cijelog tijela s učvršćujućim ekstraktima badema i cvijeta bazge i intenzivno hidratantnim karite maslacem.

KUPI ONLINE: https://plaza.ba/proizvod/12014/antiaging-body-cream

 

Dr. Barbara Sturm Eye Cream

 

Dr. Barbara Sturm krema za područje oko očiju djeluje protiv podočnjaka i finih bora pomoću portulaka, sastojka bogatog antioksidansima koji potiče proizvodnju kolagena u vašoj koži.

KUPI ONLINE: https://plaza.ba/proizvod/12029/eye-cream

 

Ove i druge Dr. Barbara Sturm proizvode ekskluzivno potražite u Plaza parfumeriji u ARIA centru u Sarajevu ili na plaza.ba.