Carpisa predstavlja kolekciju jesen/zima 2024/2025

Carpisa s uzbuđenjem predstavlja novu kolekciju za jesen/zimu 2024./2025. Prvi dio kolekcije vrti se oko dva osebujna raspoloženja: “Shades of You”, koja slavi mnoge nijanse ženstvenosti, i “Celebrate Every Day”, posveta modernoj ženi i njezinom svakodnevnom životu.

 

 

„Shades of You“ istražuje ideju žene s više nijansi, dajući prostor eksploziji kreativnosti i pokreta. Među glavnim modelima, ruksak Adelaide C303 ističe se svojom srednjom veličinom i inovativnim oblikom, s tri vanjska džepa na zip i dva elastična bočna pretinca za boce, savršenim za one koji traže praktičnost s daškom stila. Torba za kupnju Adelaide nudi mekane ručke na pojasu i podesivi remen za nošenje preko ramena, što upotpunjuje asortiman svestranošću i višebojnim geometrijskim dizajnom. Kolekcija se nastavlja s kolekcijom Lorenza C326, koja uvodi prostran ruksak, torbicu s raznobojnim remenom za rame i tradicionalnu torbu za kupnju, a sve je u efektu kože s praktičnim i elegantnim detaljima.

 

 

 

Kolekcija Lorena C333 upotpunjuje paket nizom dodataka, uključujući novčanike, futrole za naočale i torbice za kovanice, izrađene od sintetičke kože s mikrozrnom i printom po cijeloj površini, dodajući dašak funkcionalne elegancije kolekciji.

 

 

 

 

„Celebrate Every Day“ utjelovljuje reinterpretaciju svakodnevnog života kroz dizajn, nudeći torbe s grafičkim kontrastom između klasične crne i bijele i dimnih tonova plave. Predstavlja estetsku i materijalnu evoluciju, s prošivenim i nabranim detaljima koji modelima daju trodimenzionalnost.

 

 

 

Među protagonistima ove kolekcije, kolekcija Agnese V2 C317 predstavlja praktične i prefinjene torbe, kao što je torba za kupnju bez podstave izrađena od umjetne kože, s magnetskim zatvaranjem i unutarnjim džepovima, idealna za ženu koja traži kombinaciju stila i funkcionalnosti. Torba Agnese s dvostrukim pretincem i remenom za rame koji se može skinuti obogaćena je elegantnim metalnim dodatkom s logotipom koji ističe njezinu osobnost.

 

 

 

U asortimanu Lucrezia C278, dvobojna nepodstavljena torba za kupnju počast je sofisticiranoj jednostavnosti, s dobro organiziranim pretincima i podesivim naramenicama koje povećavaju njezinu praktičnost, zadržavajući minimalan, ali profinjen dizajn. Konačno, asortiman Ametista C248 predstavlja svestrane modele kao što su mini torbica s lančanom ručkom, torba s preklopom s uklonjivim remenom za rame i kompaktni ruksak, a sve je obogaćeno karakterističnim detaljima kao što su emajlirana metalna naljepnica s logotipom i dodaci na temu kornjače. Svaki model u ovoj ponudi ističe se lakoćom i praktičnošću lagano podstavljenog prošivenog najlona.

 

 

 

Ova kolekcija jesen/zima 2024./2025. predstavlja savršenu fuziju elegancije, inovativnosti i funkcionalnosti, dizajnirana da prati modernu ženu u svakom trenutku njezina dana.

 

 

 

Ova kolekcija vas poziva da slavite svaki dan, pretvarajući male izazove i rutine u trenutke stila i ljepote, zahvaljujući torbama osmišljenim da vas prate u svakoj prilici, s profinjenim dizajnom i materijalima koji naglašavaju bit praktičnosti bez žrtvovanja elegancije