„Bor dobrih želja“ pun ljubavi i mašte tri žene: Radost raste kada se dijeli s drugim ljudima

Elma Smailović, Gabriela Ključe i Jasmina Krzović Kontić isprepletale su svoju energiju i neiscrpnu kreativnost i za sve Sarajlije pripremile „Bor dobrih želja“ koji je protekle subote u Artlab Studio Showroomu i okićen. Kako kažu imale su ideju napraviti promociju onoga šta svakodnevno stvaraju i ujedno zahvaliti svim klijentima na podršci koju im pružaju sve ove godine. Iako se bave različitim poslovima, spojila ih je ljepota i vizija kako žele živjeti, da probude nepca ukusnim zalogajima i ukrase prostor u kome žive. Vjeruju da radost raste kada se dijeli sa drugim ljudima

Ta vjera u ljude, ta želja da se radost podijeli sa svima i ta pozitivna energija ispunjavala je cijeli prostor, a veliki broj posjetitelja dobrim željama i pozitivnom energijom upotpunio je događaj.

Elma je svoje želje utkala u ukrase za bor. U najavi događaja je rekla „Napravit ću svaki ukras svojom rukom za naš dobri bor. Pripremit ću ih za vaše želje. Stavit ću im anđeoska krila, pozajmiti zvjezdanu prašinu i udahnuti nadu da vam se one i ostvare“. Svaki ukras odražavao je upravo tu čistu i istinsku ljubav i posvećenu stvaranju.

Jasmina je poželjela dobrodošlicu dragim ljudima i želju da podijele radost i dobre želje zajedno kako bi se brže ostvarile. Umjetnost utkana u svaki komad namještaja prostor je punio toplinom i razigranošću.

Kroz svoj slatko slani svijet sve prisutne je provela Gabriela koja je posebno za ovu prigodu pripremala rafiole of badema i klinčića. U najavi je rekla: “Prstohvat kreativnosti, nekoliko grama odanosti, kilogram ljubavi su dio mog uspjeha. Dođite kušati zalogaje po navedenoj recepturi i podijelite sa mnom vaše dobre želje”. Hrana spaja ljude, a Gabriela se pobrinula da se svi uistinu osjećaju sretno i svojim okusima donijela duh blagdana.

Bor je svečano otvorila Marijela Margeta Hašimbegović, dama koja je svima zaželjela lijepu i uspješnu predstojeću godinu, poručivši „Na pozornici života stanuje ljubav koju moramo njegovati kako bi za sreću koju trebamo procvao i mir u nama. Dijelite radost života i slavimo zajedno naše dobre želje“.

Bio je ovo uistinu maštovit, inspirativan i nadasve lijep događaj u Sarajevu koji će vjerujemo postati tradicionalni svake godine u ove blagdanske dane. Jer \”Bor dobrih želja\” je mjestu gdje bolje priče počinju!