U Sarajevu predstavljen profesionalni make up brand SANE

Kompanija Lilo Cosmetics protekle je nedjelje u sarajevskom hotelu \”Hills\” okupila brojne zvanice iz javnog bh. života, te frizere i kozmetičare iz cijele zemlje kako bi im predstavila novi profesionalni make up brand \”SANE\”

Ovaj novi kozmetički brand dolazi nam iz Italije, a u septembru prošle godine lansiran je na tržište Bliskog Istoka. U ovaj dio Evrope odlučila ga je dovesti Marija Spirikovska, vlasnica kompanije \”Lilo Cosmetics\”, čije je sjedište u Kaknju. Ova kompanija odavno je stekla reputaciju, te je u kozmetičkom svijetu poznata po bogatom asortimanu koji nudi frizersko-kozmetičkim salonima, kao i spa centrima.

Profesionalni make up brand SANE predstavlja brojna lica jedne žene. Slogan ove kozmetičke kuće glasi: \”Be In Sane\”.SANE znači svstranažena, slatka duša po danu i glamurozna žena po noći. Isto tako, SANE predstavlja senzualnu ženstvenost i divlju ljepotu.

\"\"

Brojne zvanice uživale su u glamuroznoj zabavi koja se, povodom promocije ovog branda, odvijala u Skybaru hotela \”Hills\”. Organizatori su se pobrinuli za odličnu atmosferu, a Mariju su došle podržati njene dugogodišnje kolege i prijatelji. Gosti su plesali uz raspjevanu Inu Hamzić i njen bend, te je zabava potrajala do kasno u noć. Donosimo vam djelić atmosfere.