Velikom zabavom obilježen 30. rođendan Relax Toursa i 2. rođendan Pino Nature Hotela

Jedna od najuspješnijih i najdugotrajnijih turističkih agencija u našoj zemlji \”Relax Tours\” sinoć je obilježila značajan jubilej – 30 godina postojanja

Foto: Haris Karamehmedović

Blizu 500 zvanica iz bh. javnog života prisustvovalo je velikoj rođendanskoj zabavi turističke agencije \”Relax Tours\” održanoj u Pino Nature Hotelu na Trebeviću. Ujedno, obilježen je i drugi rođendan ovog hotela, omiljenog objekta kojeg Sarajlije posjećuju vikendom, ali i brojni drugi gosti tokom cijele godine.

Zvanični dio programa vodila je Maja Miralem, a svoje brojne goste pozdravio je Tarik Jašarević, osnivač Relax Toursa, te se prisjetio početka rada agencije kada je u njoj bilo zaposleno samo dvoje ljudi, a danas je taj broj izrastao na 50. Gostima se obratio i gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, te istakao utjecaj ove agencije, kao i Pino Nature Hotela na razvoj turizma u našoj zemlji. Organizirana je i nagradna igra, na kojoj je podijeljeno 30 nagrada, a nije izostala ni slavljenička torta. Večer je završena spektakularnim vatrometom.