Svi žele dom Oskarovke za ljeto 2018.

Snovi mogu postati stvarnost ukoliko se uputite ka južnoj Georgia tačnije ka plaži “Tybe Island”. Ovo malo kraljevstvo predstavlja bajkovitu, privatnu oazu, te se nalazi na jednoj od najvećih parcela na samoj plaži. Ovaj predio idealan je za odmor duše i tijela. Svoje vrijeme možete provesti opuštajući se u na ležećim ljuljačkama, gledajući dupine ili meditirajući u vrtu bambusa

Priredila: Indira Delić

Ukoliko želite odmor poput pravih holivudskih zvijezda, onda je vila Oskarovke Sandre Bullock, pravi izbor za vas. Snovi mogu postati stvarnost ako se uputite ka južnoj Georgia, tačnije ka plaži “Tybe Island”. Ovo malo kraljevstvo predstavlja bajkovitu, privatnu oazu, te se nalazi na jednoj od najvećih parcela na samoj plaži.

Predio je idealan za odmor duše i tijela. Svoje vrijeme možete provesti opuštajući se i na ležećim ljuljačkama, gledajući dupine ili meditirajući u vrtu bambusa.

Ova bajkovita kuća izgrađena je 1993. godine, veličine je 3.400 kvadratnih metara, a ukoliko je želite iznajmiti, jednu noć platit ćete 1.400 dolara (s tim da morate rezervirati minimalno četiri noći). Posjeduje četiri spavaće sobe, 3 kupatila, ogromnu kuhinju koja se otvara ka velikom dnevnom boravku. U prizemlju se nalazi i potpuno opremljena igraonica s ping-pongom i zračnim hokejima, te dodatno mjesto za sjedenje spremno za zabavu uz muziku, igre, knjige, igračke na plaži, dodatni frižider i još mnogo toga. Ako volite raditi na odmoru, imate i office predviđen za posao. Kuća posjeduje i fitness salu sa savremenim vježbačkim spravama.

Veliki je broj Sandrinih fanova koji žele posjetiti ovu oazu mira.

Sandra povremeno boravi u ovoj kući, kada poželi pobjeći od svega, a kupila ju je 2001. godine za 1,5 miliona dolara.

Glumica posjeduje dva doma u Los Angelesu, rezidenciju u New Orleansu, gradsku kuću u New Yorku i šest različitih domova u blizini Teksasa.
Podsjećanja radi, Sandra je američka glumica i kraljica komedije, te važi za jednu od najplaćenijih glumica i po Forbsovoj listi, jednu od najmoćnijih ličnosti Holivuda. Za film „Mrtav ugao“ 2009. godine osvojila je Zlatni globus i Oskara za glavnu žensku ulogu, a u istoj godini proglasili i za najbolju i za najgoru glumicu.

Za film „Gravitacija“ nominirana je za nagradu pod nazivom „BAFTA“, kao i za Zlatni globus i Oskara za najbolju glavnu ulogu. Nagradu za ženu godine dobila je 2010. od magazina „People“, a 2012. godine zvanično zabilježena u Ginisovu knjigu rekorda, kao najplaćenija glumica u čitavoj historiji filmske kinematografije.