DVOJAC ŠVEDSKE KREATIVNE AGENCIJE “SNASK” DOLAZI NA PLAY MEDIA DAY 03!

Regionalni komunikacijski događaj – Play Media Day 03, koji će se održati 8. juna 2018. godine u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci, predstaviće eminentne svjetske, regionalne i domaće stručnjake iz kreativne industrije

Švedski dvojac Fredrik Öst i Erik Kockum iz “Snask” kreativne agencije, koja se nalazi u Top 50 najpoželjnijih kompanija za koje bi kreativci iz cijelog svijeta voljeli raditi, dolaze na ovogodišnji Play Media Day. Dolazak u Banjaluku će im ujedno biti i prvi put da borave u ovom dijelu Evrope, istakla je Dijana Tepšić, kreativna direktorica agencije Play Team i direktorica programa događaja.

\"\"

\"\"– Pored ovog sjajnog dvojca, ugostićemo preko dvadeset respektabilnih stručnjaka iz različitih oblasti. Odnosi sa javnošću, digitalna promocija, dizajn, mediji i influenseri su samo neke od tema koje privlače pažnju javnosti i koje će biti u fokusu događaja. Ove godine govorićemo i o bitcoinu, koji je već uveliko zaintrigirao svijet, o popularnoj Gaming industriji, ali i o stress managementu – istakla je direktorica programa.

Dodala je da će veliku pažnju posjetilaca privući panel posvećen influenserima, kao i panel koji će ugostiti žene na vodećim pozicijama kreativne industrije Regiona.

Dio ovogodišnjeg programa Play Media Day 03 su:  Borislav Miljanović – Represent System, Beograd,  Ivan Živković – Pioniri Communications, Beograd, Sara Mekinc – Pristop, Ljubljana, Jana Savić Rastovac – McCann, Beograd, Sašo Dimitrievski – Pristop Group – Partner, Ljubljana, Sanja Đekić, – Mediacom CE, Zagreb, Anita Todorović – Whole In One Communications, Beograd, Nikola Jokić, – Digital Assets Power Play, Zagreb, kao i Bojan Hadžihalilović – Fabrika, Sarajevo.

Play Media Day 03 ugostiće i uspješne influensere regiona: Branislava Antović – “Brana’s Divine World”, Beograd, Erna Saljević – „Diva is Back“, Sarajevo, Milan Vučićević – “Nichim Izazvan”, Beograd, Nataša Gardašević – “Njezvanova”, Podgorica, Petra Mamić – “Skitnica”, Bjelovar.