Posjetioci uživali u ukusima Barcaffè espresso kafe vrhunskog kvaliteta

Barcaffè, ekspert za kafu, još jednom je pokazao da potpuno uživanje u kafi mogu da nam omoguće samo stručnost, strast, umjetnost i aroma! Kad se svi ovi elementi spoje u jedan, nastaje magična šoljica vrhunske kafe, u kojoj su uživali posjetioci Barcafe štanda na Coffe Festu, koji je održan 21. i 22. marta u Sarajevu

Barcaffè je danas jedan od najznačajnijih regionalnih brendova u espresso biznisu i zastupljen je u gotovo svim zemljama ex YU. Ovaj zavidan uspjeh nije stigao preko noći. Decenije truda, brige o kvalitetu, odabir najkvalitetnijih svjetskih vrsta kafe bili su glavni stubovi koji su robnu marku doveli do vodeće pozicije na tržištu kafe.

\"\"

Kao veliki učesnik na tržištu, Barcaffè kupuje velike količine kafe i sprovodi stroge mjere kontrole kvaliteta – od izbora samog zrna sirove kafe, pa do pakovanja na polici –  što obezbjeđuje sigurnost da kafa ne gubi ništa od sastojaka koji su neophodni za najkvalitetniji espresso. Barcaffe espresso ima najkraći rok trajanja i to je garant da uvijek nudimo najsvježiju kafu potrošačima. To je prednost Barcaffè espressa i benefit koji obezbjeđujemo našim kupcima. Mješavine se odlikuju prepoznatljivom zaokruženošću i aromatičnošću ukusa, a budući da su zahtjevi i navike ljubitelja espresso kafe različite, razvijene su i različite mješavine kafe.

\"\"

Barcaffè Fantasia se izdvaja po prijatnoj i osvježavajućoj gorčini zaokruženoj šećernim aromama karamele i čokolade, dok je Barcaffè Maestoso namijenjen svim ljubiteljima dominantne čokoladne note sa aromom pečenih badema i prepoznatljivim naknadnim ukusom svježe pečenog hljeba. Barcaffè Tradicione obiluje jakim ukusom sa osvježavajućom gorčinom i pikantnom aromom, sa notom gorkog kakaoa i crne čokolade.

\"\"

Posjetioci sajma uživali su u šoljici najboljeg espressa i imali priliku naučiti sami ga praviti uz pomoć i savjete vrhunskih barista. Mogli su da probaju ukusne koktele sa kafom, ali i da naprave Black’n’Easy kafu po svom ukusu.

– Priča o Barcaffè počinje prije oko 45 godina u Portorožu, gdje je ovaj brend dugi niz godina bio poznat kao lokalni dragulj, držeći preko 80% tržišnog udjela, po čemu je vjerovatno fenomen u svijetu kafe. Od tada do danas, Barcaffè je pronašao put do miliona ljubitelja kafe u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Makedoniji i Crnoj Gori. U želji da do svih naših poslovnih partnera i potrošača stigne kafa vrhunskog ukusa i arome, stalno radimo na pronalaženju novih ukusa, načina uživanja i pripremi inovacija, u šta su imali priliku da se uvjere i naši posjetioci na sajmu u Sarajevu – izjavila je  Nataša Dakić, menadžer razvoja kategorije Strateškog poslovnog područja Kafa Atlantic Grupe.