Aquamineral Optima+ kolekcija: Savršena njega za zrelu kožu

Optima+ je dizajnirana za osobe starije od 40 godina ili kožu koja pokazuje znakove starenja, no neki klijenti preferiraju osjećaj koji im pružaju ovi proizvodi i mogu ih koristiti u ranijem životnom dobu. Četiri proizvoda djeluju zajedno kako bi postepeno podizali i zatezali kožu, a također pružaju neposredan učinak popunjavanja sitnih bora

Posebno dizajnirana da hidratizira i zategne suhu, staru kožu, ova kolekcija, koja se sastoji od četiri koraka, kombinira pro-vitamin B5, minerale iz Mrtvog mora, koji se prirodno bore protiv starenja kože, i Resistem™ u borbi protiv slobodnih radikala i osjetno zateže ten, čineći ovo idealnim rješenjem za njegu zrele kože. Optima+ je dizajnirana za osobe starije od 40 godina ili kožu koja pokazuje znakove starenja, no neki klijenti preferiraju osjećaj koji im pružaju ovi proizvodi i mogu ih koristiti u ranijem životnom dobu. Četiri proizvoda djeluju zajedno kako bi postepeno podizali i zatezali kožu, a također pružaju neposredan učinak popunjavanja sitnih bora, a posebno su učinkoviti na borama smijalicama i vanjskom dijelu područja oko očiju.

\"\"

 

 

Optima+ Supreme termalna maska za lice

Bazirana na hidratantnom maslinovom ulju, pročišćavajućim Q10 i Resistem-u™, Optima+ Supreme Thermal maska zagrijava se u kontaktu s vodom, potpuno otvarajući pore kako bi se uklonile nečistoće i vitaminima obogatili i najdublji slojevi kože, što čini kožu svježom i nahranjenom.

Namijenjena je muškarcima i ženama sa zrelom kožom i postojećim znakovima starenja.

 Optima+ Supreme serum za lice

\"\"

Obogaćujući i njegujući, ovaj losionski serum formuliran je sa Q10 i nizom vitamina i antioksidanata kako bi se poboljšala elastičnost kože i postigao mladenački izgled. Ovi moćni sastojci kombinirani su s hidratantnim shea maslacem i umirujućom kamilicom kako bi se proizvela svilenkasta formula, obogaćena patentom protiv starenja Resistem™, koji zateže i podiže kožu dok hidratizira najdublje slojeve kože i vraća energiju vašem tenu, kao i nevjerovatan sjaj i osjećaj na koži.

Optima+ Supreme krema za lice

Kreirana da se odupre procesu starenja kože, ova izvanredna formula pruža intenzivnu cjelodnevnu hidrataciju jer pomaže u neutraliziranju toksina u okolišu i pomaže u pomlađivanju kože. Bazirana je na patentiranom Resistem-u™ i obogaćena kapsulama vitamina E,  a dužom upotrebom ove kreme hidratizirat ćete kožu i smanjiti pojavu bora.

 Optima+ Supreme krema za oči i usne

\"\"

Ova moćna krema poboljšava fleksibilnost i pomaže preokrenuti znakove preranog starenja koji se pojavljuju na osjetljivoj koži koja okružuje usne i oči. Bazirana na patentiranom Resistem-u™ ova svilenkasta krema pomaže u neutraliziranju toksina iz okoliša jer hidratizira kožu prirodnim uljima i restorativnim vitaminima koji pomažu održati elastičnost i hidrataciju kože.