Zavirite u glamurozni dom latino dive

Slavna latino dama, pjevačica i glumica Jennifer Lopez svakodnevno uživa u raskoši i luksuzu, a na prvom mjestu joj je udobnost njenog doma. Ako ste se oduvijek pitali kako izgleda dom jedne od najpoznatijih žena svijeta, odgovor potražite u nastavku

Priredila: Ilma Jakubović

Slavna Jennifer Lopez poznata je po svom raskošnom stilu, a ništa manje nije raskošan ni njen dom.  Izgrađeno 2004. godine ovo zdanje ima sve ono što je potrebno zvijezdi i njenoj djeci za lagodan život s dvorištem veličine nekoliko teniskih terena. Za luksuznu vilu Lopez je izdvojila čak 10 miliona dolara, a osim impresivne kvadrature, imanje ima sve moguće pogodnosti u kojima ova latino diva voli uživati.

Višemilionski posjed s 13 kupatila, devet spavaćih soba, salonom, kuhinjom, kozmetičkim salonom, bazenom, teretanom i drugim pogodnostima JLo je 2010. godine kupila s bivšim mužem Marcom Anthonyjem. Ova vila, zajedno s dvorištem, prostire se na površini od 1.591 kvadratnog metra. U njoj su smješteni čak i kino, mini pozorište, plesni studio, muzički studio te svlačionice, a ušuškana je u kraj koji se zove Hidden Hills. Vilu su renovirali i dodali joj dio s bazenom i prostorom za opuštanje, a iz nje se pruža pogled na obližnju dolinu San Fernando i planine San Gabriel.

Luksuzna vila nalazi se u čuvenom naselju,  ima i dodatne sadržaje poput sobe za masažu, plesnog studija, teretane, sobe za presvlačenje, sobe za igranje kompjuterskih igrica, kinodvorane, apartmana za goste, garaže za osam automobila i mnogo drugih pogodnosti za uživanje u stilu prave dive.

Svestrana Jennifer Lopez je svoj dom uredila pomno i po svom ukusu, pa možemo vidjeti da ova latino dama zaista cijeni eleganciju i raskoš.