Upoznajte novi Wilkinson Hydro Silk – brijač koji, ne samo da brije već i, hidratizira vašu kožu!

Zar ne bi bilo sjajno imati brijač koji ne samo da uklanja nepotrebne dlačice, već i ostavlja vašu kožu hidratiziranu? Sada je to moguće, uz novi New Wilkinson Hydro Silk Razor

Hydro Silk Razor je razvijen za posebno osjetljivu kožu žene. Sadrži visoko koncentrirani serum koji hidratizira kožu čak i do dva sata nakon brijanja.

\"\"

Pet preciznih britvica

Svi bismo željeli da brijanje bude što brže i učinkovitije. Napredni sistem zaštite uz novi Hydro Silk – s 5 oštrica smanjuje tačku kontakta na koži i pomaže u zaštiti od iritacije.

Pogodno za brijanje svih dijelova vašeg tijela

Jedinstvena pokretna glava osmišljena je kako bi se osiguralo temeljito brijanje svih područja tijela. Od sada možete uživati ​​u svilenkastim glatkim nogama, bikini liniji i području pazuha sa samo jednom britvicom. S pokretnom, ovalnom glavom, Hydro Silk Razor vam pomaže da dosegnete teško dostupna područja i uklonite neželjene dlačice za samo nekoliko minuta. Meka, obložena guma omogućit će vam da radite s ovim novim gadgetom poput alata visoke preciznosti. Brijač ima jedinstven oblik, što omogućava spuštanje po izborue, bez rizika da lopatice dolaze u dodir s površinom.

 Premium dizajn

Hydro Silk je brijač koja odgovara ženskom načinu života. Svaka žena voli biti okružena estetskim proizvodima i tako izgleda novi Hydro Silk britva. Crna vrhunska i atraktivna ambalaža s elegantnim ljubičastim britvicama iznutra.