Ladies & Gentlemen: Jedni drugima smo podrška

Vrijeme u kojem živimo nije nam pretjerano naklonjeno. Nametnute su nam neke nove vrijednosti, a zbog konstantne trke sa konkurencijom, ali i samima sobom, nerijetko zaboravljamo na one koji su nam najvažniji i koji su uz nas u najljepšim, ali i najtežim životnim trenucima. Koliko je jednoj zaposlenoj ženi u društvu u kojem živimo potrebna podrška, vjerujemo, zna svaka od vas ponaosob. Koliko nam je važno da nas neko potapše po ramenu kada nismo imale dobar dan na poslu, ili se istinski raduje svakoj našoj poslovnoj pobjedi, spoznajemo barem jedanput mjesečno

U botaničkoj bašti Zemaljskog muzeja večeras (08.08.) s početkom u 19: 30 održat će se prvi ljetni tematski Ladies & Gentlemen event, u sklopu Ladies In koncepta događaja koji se organizira svakog mjeseca u BiH, s ciljem ukazivanja važnosti istinskog prijateljstva, iskrene ljubavi i svesrdne podrške.

\"\"

Očekuje se veliki broj zvanica, te mnoštvo iznenađenja.

Centralni dio programa je panel diskusija o temi “Jedni drugima smo podrška”. O kojoj će govoriti Berin Alagić, Mirsada Hukić, Lidija Žigić, Erna Saljević.

Nakon panela goste očekuje istinski performans i zabava dugo u noć.

PROJEKT SU PODRŽALI:

Zlatni sponzori: Kompanija Orbico Beauty sa brandovima: Gucci, Bvlgari, Estee Lauder, Antonio Banderas, Shakira I Benetton.

Zlatni sponsor je I kompanija BH Telecom, koja je u sklopu kampanje DOBRE PRIČE NASTAVLJAMO, podržala I Ladies In concept.

Srebrni sponzori: Porsche BH sa brandom SEAT, Astra I Borovo, Granoff I Restoran Libertas

Prijatelji projekta: Gorenje, Mak Zara, Vinarija Tolj, Red Bull i Sarajevski kiseljak