Planirate li put u Englesku?

Na spomen putovanja u Englesku, većina ljudi pomisli na London ili neki drugi veći grad, poput Liverpoola ili Manchestera. Ako se, pak, u kontekstu Ujedinjenog Kraljevstva govori o prirodi i zelenilu, uglavnom se govori o Škotskoj

Ipak, Engleska obiluje malim gradovima i selima koja su puna zelenila te prirodnih i histporijskih znamenitosti. Pri nekom od sljedećih putovanja u Englesku, razmislite da odete na izlet u jedno od mnogih šarmantnih mjestašca, u kojima ćete moći probati tradicionalnu kuhinju i zaista upoznati lokalno stanovništvo. Na ulicama nećete naići na gužve, a na ulaz u znamenitosti nećete morati čekati satima.

Također, ako se odlučite na boravak od više dana, noćenje ćete platiti znatno jeftinije nego u gradu. Trendovi već zadnjih nekoliko sezona prednost pri odabiru idealne destinacije za odmor daju prirodi nasuprot velikih gradova, a aktivni odmor nikada nije bio popularniji.

Ovisno o tome želite li isključivo planinariti i trčati, posjećivati dvorce, istražiti kako se živi na engleskom selu ili samo doživjeti jednu drugačiju Englesku, možete odabrati neku od destinacija koje vam predstavljamo.

Alfriston, East Sussex

\"\"

Helmsley, Yorkshire

\"\"

Haworth, Yorkshire

\"\"

Upper Slaughter, Cotswolds

\"\"

Chipping Camden, Cotswolds

\"\"

Lacock, Wiltshire

\"\"

(buro247)