Ladies in by Jana: Šarmantne Mostarke uživale u još jednom druženju za dame

Projekt ”Ladies In” postao je sinonim uspješnih žena iz Bosne i Hercegovine koje svojim radom promoviraju kulturu i istinske društvene vrijednosti, u zajednici s velikim brojem članica

Event Ladies In by Jana, sad već omiljen među damama, održan je nedavno (30.11.) u Hrvatskom narodnom kazalištu u Mostaru. Divnom druženju prisustvovalo oko 150 dama, koje su uživale u druženju, uskusnim delicijamam koktelima, ali i predstavi “Zečja rupa“.

Predstavu je režirala Lajla Kaikčija, scenografiju i kostimografiju potpisali su Sabina Trnka, a uloge su ostvarili Jelena Kordić Kuret, Sanda Krgo Soldo, Ermin Bravo, Vanja Matović i Amar Rahić.

Naime, nakon tragičnog gubitka djeteta, porodica suočena s pitanjem o smislu i sama pokušava preživjeti. Pokušaj normalnog života tek je prividna igra u kojoj bračni par nastoji naći smisao i razlog.

Priča o gubitku, boli, suosjećanju i oprostu predstavlja studiju ljudskih karaktera i sudbina koja vrlo uspješno i sugestivno pobuđuje empatiju. Istodobno, to je minuciozna studija ljudskih odnosa u vremenima krhke vjere, ali jednako tako to je drama i o ljudskoj snazi i sposobnosti da nadvlada teška životna iskušenja.

\”Zečja rupa\” progovara o uvijek osjetljivoj i tabuiziranoj temi najvećeg ljudskog gubitka i konačnosti. To čini putem psihološki bogatih lica i situacija, pa unatoč zahtjevnoj temi, nije lišena suptilnog humora koji je čini životnom, privlačnom i uvjerljivom

Dame s grada na Neretvi, nikad ljepše i raspoloženije, uživale u razgovorima, druženju, aktivnostima prijatelja projekta.

Sponzori: Jana, Sarajevski kiseljak, Subrina, Oreo double, dm drogerie markt, Vinogradi Nuić, Catrice cosmetics i Ladies In Magazine