Funky Guerrilla oduševljava aktuelnom kolekcijom!

Domaći modni brend Funky Guerrilla iz sezone u sezonu oduševljava mnogobrojne kupce, jedinstvenim dizajnom, krojevima i samom idejom svake nove kolekcije

Ovaj kreativni tim se uvijek iznova trudi da ponudi proizvod, koji je prije svega kvalitetan i koji će postati omiljeni komad odjeće u vašem ormaru! Funky Guerrilla uvijek daje vrijednost više, te svoje kupce uvijek iznenadi i originalnim pakovanjem i zanimljivim dodatnim poklonima, što uvijek naiđe na oduševljenje svih kupaca, koji naruče neki od njihovih odjevnih predmeta.

Predrag Borojević, koji stoji iza brenda Funky Guerrilla ističe da su pripreme aktuelne kolekcije trajale nekoliko mjeseci, tokom kojih se radilo na pripremi ilustracija, proizvodnji, kao i na fotografisanju, kako bi kolekcija na kraju bila predstavljena kupcima.

Fokus nam je bio na kombinaciji tekstilnih materijala, sa kojima smo već radili i koje smo kombinovali sa par novih, a sve u svrhu spoja u kvalitetne odjevne predmete. Kolekcija je u takozvanoj color blocking tehnici, gdje je odjevni predmet predstavljen u jasno odvojenim tekstilnim formama. Dio nove kolekcije su i tri ilustracije, koje opisuju stanje kroz koji nam zemlja prolazi. Nismo željeli da budemo realisti, jer moda treba da ponudi fantaziju i bijeg od realnosti, ali smo shvatili da odjeća isto može da nosi određenu poruku. Takođe i sa ovom kolekcijom nastavljamo priču, koja je protkana kroz živote, trenutno mnogih koji kao laste odlaze za boljim životom, tamo negdje daleko –  ističe Predrag.

Reakcije kupaca na brend su veoma pozitivne, ponosno otkrivaju tvorci brenda. Ističu da svakodnevno dobijaju povratne poruke od mnogobrojnih kupaca, kako su zadovoljni kvalitetom, pakovanjem, dostavom. Ljudi vole detalje i male znakove pažnje na koje upravo ova kreativna ekipa stavlja poseban akcenat, jer, kako ističu, u današnjem vremenu velikih brendova i hiper-ponude, naći nešto jedinstveno i personalizovano poprilično je teška misija.

Otkrili su nam da će online butik www.funkyguerrilla.com uskoro unaprijediti, te omogućiti kupovinu komšijama iz Srbije i Hrvatske, s obzirom da svakodnevno imaju veliki broj upita kada će roba biti dostupna tamo. Istovremeno rade na pripremi terena, kako bi vrlo brzo bili prisutni i u buticima širom BiH, te bili dostupni i kupcima koji preferiraju malo tradicionalniji vid kupovine.

Praznično vrijeme je idealno da obradujete drage osobe nekim od artikala iz nove Funky Guerilla kolekcije.