Altermedia ispratila prvog umirovljenika

U vremenu u kojem živimo i djelujemo, u kojem je loše nadvladalo dobro, loši odnosi porazili dobre, i sve je manje lojalnih ljudi, kako u privatnom, tako i u poslovnom okruženju, oni su ti koji promoviraju samo pozitivne vrijednosti

 Marketinška agencija Altermedia svojim primjerom pozitivnih odnosa u kompaniji pruža uposlenima osjećaj prijateljskog i porodičnog okruženja, što se u 17 godina postojanja agencije pokazalo kao uspješan model.

\"\"

 Jutarnji briefing počinje prvom zajedničkom kafom, s mnogo smijeha i pozitivne energije za taj dan, planiranjem zajedničkih sastanaka s klijentima koji ih očekuju, zajednički doručak, popodnevna \’\’kreativna kafa\’\’ koja se ne propušta i na kojoj nastaju najbolje ideje i projekti.

\"\"

Zajedničke zabave nakon svakog uspješno realiziranog projekta postale su sinonim za nešto što su dobro napravili. Timsko sudjelovanje u društvenoodgovornim aktivnostima, sportskim takmičenjima i tradicionalni teambuilding koji je svake godine na drugoj lokaciji i sa novom temom.

\"\"

Sve to dozvoljava im kreativna i dinamična priroda marketinškog i agencijskog posla.

 U tom okruženju razvija se i posebna lojalnost, odnosi između zaposlenih su snažniji, stoga ne čudi da ove godine ispraćaju i svog prvog umirovljenika.

\"\"

 Muziba Nurkić Tokalić – Mikica, bila je dio BTL tima na području Orašja i regije Tuzla, i najbolji ambasador kompanije.

\"\"

 U znak zahvalnosti za godine vrijednog rada, doprinosa kompaniji i širenja pozitivnih vrijednosti u timu, onih ljudskih prije svega, kolege su joj priredile nezaboravan ispraćaj u Dubrovniku.

 Teambuilding na kojem evociraju uspomene i zajedničke trenutke godinama unazad, stvaraju nova sjećanja, usavršavaju timske odnose, te kreiraju i unapređuju planirane projekte u Novoj godini.

 Poruka koju šalju jeste da kompaniju čine ljudi, a ono što kompaniju izdvaja od drugih jesu motivirani ljudi koji žive svoj posao.