U dm-u potražite veliki izbor mirisa i poklon paketa

U posebno kreiranom Ljubavnom priručniku potražite praktične savjete za ljubavne trenutke

Prštite od ljubavi ali ne i od ideja šta pokloniti voljenoj osobi za Valentinovo?! Kako izbjeći kliše i Dan zaljubljenih učiniti posebnim ne mora više biti briga, jer super poklone kao i savjete za velike ljubavne trenutke možete potražiti u dm prodavnicama.

U okviru posebne praznične ponude dm-a ovog mjeseca sve miriše na ljubav jer u ponudi su brojni mirisi po UVIJEKPOVOLJNO cijenama sniženim do 30%, kao i savršeno praktični poklon paketi za nju i njega, make up, mirisne svijeće, kupke i sve drugo što praznik ljubavi može učiniti posebnim.

A kako ljubav slaviti i nakon Dana zaljubljenih, inspiraciju možete potražiti u posebno kreiranom Ljubavnom priručniku.

Priručnik sadrži praktične savjete za ljubavne trenutke, i u njemu, između ostalog, možete pronaći ideje kako obradovati partnera, zabilježiti važne ljubavne datume, provjeriti To-Do listu stvari koje morate učiniti s voljenom osobom, otkriti recepte za ljubavne poslastice. Ljubavni priručnik možete preuzeti na dm web stranici (https://www.dm-drogeriemarkt.ba/)

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za dvanaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s 667 zaposlenika i 71 prodavnicom u 41 gradu te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2017/18. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 161,4 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, trend IT UP, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.