Sve hitove Britney Spears uskoro ćemo moći vidjeti u jednom mjuziklu

Teen zvijezda 90-ih i ranih 2000-ih Britney Spears dobiti će svoj mjuzikl na Broadwayu. Once Upon A One More Time biti će spoj svih njenih hit-pjesama koje je objavila u zadnjih 20 godina u priči o čitateljskom klubu čije su članice poznate princeze iz bajki poput Pepeljuge i Trnoružice

Vijest dolazi u isto vrijeme kada njen prvi album slavi 20 godina od izdavanja, što je pjevačica proslavila posvetom na Instagramu.

Prema piscu knjige, Jonu Hartmereu, “Pepeljuga ima egzistencijalnu krizu, koji prolazi sa svojom grupom prijateljica također princeza, a njezina je maćeha glavni antagonist. Tu je i Princ na bijelom konju i patuljak kojeg nismo ranije upoznali, tzv. osmi patuljak – i narator koji je nesretan što se njegov sistem raspada pred njegovim očima. ”

Britney je izjavila, “Tako sam uzbuđena što imam mjuzikl sa svojim pjesmama – posebno u priči koja se odvija u tako čarobnom svijetu punom likova na kojima sam odrastala, koje volim ”, rekla je Britney o predstavi. “Ovo je za mene ostvarenje sna!” (Elle.hr)