Od sada se možete i tuširati vašim omiljenim mirisnim notama

Bruno Banani predstavlja prvu paletu gelova za tuširanje zajedno sa svojim najpoznatijim mirisima za muškarce

Kada vam je potrebno ono nešto kako biste probudili samopouzdanje i muževnost, opustite se u tuš kabini i oslobodite pravog sebe! Bruno Banani brend predstavlja po prvi put paletu gelova za tuširanje koji su vezani za postojeće i prepoznatljive mirise. Dizajnirani su da se osjećate kulerski, i da reagujete opušteno u gorućim situacijama.

Bruno Banani je već dokazao da je ekspert kada je u pitanju kireiranje neodoljivih mirisa koji jačaju samopouzdanje i bude borbenost u vama. Postajete neodoljivi i privlačni za žene poput magneta. Vaš omiljeni brend je razvio potpuno novu liniju gelova za tuširanje za kosu i tijelo – već poznate mirisne note u kojim ćete uživati i u tuš kabini. Izaberite gel vašeg najdražeg bruno banani mirisa: Man’s Best, Magic Man i Made For Men, te ih dodajte u vašu dnevnu rutinu njege.

Man’s Best: Nježan ali muževan, Man\’s Best miris budi osvježavajuću atmosferu, mješavinom mirisnih nota jabuke, pomela i ružičastog bibera. Muževne note srca se sastoje od privlačnog spoja oraščića i cimeta, te su pojačane odvažnim drvenim notama, svojevrsne esencije kašmira. Bazne note sačinjavaju sandalovo drvo i intenzivna vanilija, uz tonku koja ističe elegantnost i prestiž.

Magic Man: Kreiran posebno za karizmatične muškarce, elegantni Magic Man miris mami začinjenim toplim akordima oraščića, kardamoma, tamjana i crnog bibera. Putujući do srca, nailazimo na drvene mirisne note i ekstrakt kokosa sa pimentom, koji prkose cvjetnim tonovima ciklame, zajedno sa malim udjelom akorda pekan oraha, dok bazu sačinjavaju drveni akordi pačulija i ambera, doprinoseći toploti kompozicije mirisa.

Made For Men: Made For Men je opojni miris, kreiran kako bi stvorio opuštenu atmosferu u kojoj se osjećate kao vi. Vaša muževnost dolazi do izražaja, kao i blistavost vaše aure. Na početku osjećate citrusne note bergamota uz flert sa notama ruzmarina, te mirisne note zelene jabuke. Tajne srca mirisa otključava ekstrakt geranijuma zajedno sa osvježavajućim vodenim notama. Zavodljive dubine parfema čine bazne note kedra, tonka i mošusa.

Drugačiji dizajn Inpirisan mirisima, sofisticiranost i odvažnost gelova za tuširanje odražava pakovanje u razigranom zavoju. Boje i dizajn pridaju specifičnost i karakteristike po kojem je bruno banani linija prepoznatljiva. Novi gelovi odgovaraju paru eau de toilette – Man’s Best je luksuz u boji zlata, Magic Man je u boji kobalt plave i Made For Men je jarko zelene boje. Predstavljamo paletu koji podstiče muževan izgled i karakter, prepoznatljivog uzorka, boje i loga.

Kampanja privlačnosti Kampanja koja će definitivno privući vašu pažnju odražava duh samog brenda, koji propagira ležernost i opuštenost bez obzira na situaciju u kojoj se nalazite. Model Patrick Kuan, zaštitno lice parfemske linije, ističe svoju atraktivnu stranu ličnosti, zavodljivu auru sa anđeoskom oreolom iznad glave. Okružen je senzualnim ženama u uskim, crnim sexy haljinama – klasična prepoznatljivost bruno banani kampanje. Odaberite parfem iz bruno banani kolekcije koji odgovara vašoj ličnosti, zajedno sa novim gelom za tuširanje i započnite vlastitu rutinu njege i načina života. Ovakav spoj nije za svakoga.Ali jeste upravo za vas.

Kolekcija sadrži Hair & Body Shower gel tri parfema od 250ml: − Bruno Banani Man’s Best – Nježan i muževan − Bruno Banani Magic Man – Elegantan i muževan − Bruno Banani Made For Men – Svežina i muževnost

Dostupno na tržištu od aprila 2019. godine u svim CM poslovnicama.