smashbox cosmetics

Jedan od najprodavanijih make up brendova, stvoren iz ljubavi prema ljepoti i kozmetici, od sada i u Bosni i Hercegovini. Prvi make up brend koji je doslovno potekao iz najpopularnijeg fotografskog studija u Los Angelesu, od sada je dostupan i na našem tržištu. Ukoliko ste bili u potrazi za dugotrajnim i kvalitetnim proizvodima za svakodnevni i profesionalni make up, koji pruža osjećaj udobnosti i dugotrajnosti, onda je ovo brend za Vas!  U širokom asortimanu ovog brenda sigurni smo da ćete pronaći savršene proizvode za sebe.

Da, istina je! Najpopularniji Smashbox primeri stižu u Bosnu i Hercegovinu!

Popularna formula koja svakom licu daje poseban sjaj, usavršava make-up, te ga čini dugotrajnijim je napokon stigao i kod nas.

Veganski proizvod, bez parabena, ftalata i umjetnih boja dolazi u konsistencijama koje odgovaraju svakom tonusu kože. Mi Vam garantujemo da ćete pronaći onaj koji odgovara Vama!

PHOTO FINISH MINIMIZE PORES

\"\"

Formula bez ulja, sa mat završnim efektom služi kao temelj idealnog make-upa,
te odmah neutralizira sve nedostatke, smanjuje pore i neravnine lica i
kontroliše masnoću kože čak do 8 sati nakon nanošenja.

PHOTO FINISH PRIMERIZER

\"\"

Primer + hidratanta krema napokon u jednoj jedinstvenoj formuli!
Primerizer pruža 24-satnu hidrataciju i snažni temelj koji ostavlja lagani osjećaj na koži. Ova nemasna, ali istovremeno hidratantna formula koja se suši nevjerovatnom brzinom, djeluje kao magnet za šminku i pruža cjelodnevnu njegu i barijeru između kože i make-upa.

PHOTO FINISH PRIMER OIL

\"\"

Ultra-lagano, brzo-apsorbirajuće ulje koje služi kao temelj za pripremu kože prije besprijekornog nanošenja šminke stiže i kod nas!
Njeguje kožu i daje joj blistav, odmoran i njegovan izgled sa dodatkom posebne svježine.

PHOTO FINISH PROTECT SPF 20 PRIMER

\"\"

Ovaj nevidljivi gel za zaštitu lica s anti-age SPF 20 kremom za zaštitu od sunca
štiti od starenja i zaglađuje kožu za besprijekornu aplikaciju šminke.

S dolaskom proljeća i sunca ovaj primer će sigurno biti pravi odabir!

 

PHOTO FINISH RADIANCE PRIMER

\"\"

Ovaj hidratantni primer za lice daje vam trenutačni bronzani sjaj savršen za predstojeća godišnja doba. Ima satensku, glatku formulu koja osvjetljava, usavršava i pojačava sjaj i hidrataciju za bolju primjenu make-upa.

PHOTO FINISH PRIMER WATER

\"\"

Nova 3-u-1 formula Smashbox spreja za šminkanje hidratizira, osvježava i služi kao primer za kožu prije šminkanja. Idealan proizvod za one koje vole osvježavajući osjećaj na koži, a pri tome je idealan za tople dane koje predstoje.

PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER

\"\"

Gel struktura Smashbox primera za lice zaglađuje kožu i briše nedostatke, a pri tom pruža prirodan izgled. Formula je razvijena tako da šminka izgleda kao na setu, ali i da cijeli dan izgleda kao da je tek aplicirana.

\"\"

STUDIO SKIN 15 HOUR WEAR HYDRATING FOUNDATION

\"\"

Tekuća podloga visoke učinkovitosti koja vam pomaže da se suočite s bilo čim. Smashbox Studio Skin ujednačava ton kože i nikada ne izražava pore i nepravilnosti. Pronađite savršenu kombinaciju između 10 nijansi koje ne oksidiraju i vašu kožu čine ujednačenom

STUDIO SKIN 15 HOUR WEAR HYDRATING FOUNDATION

\"\"

Baza bez ulja se pokreće fleksibilnim polimerima koji vašoj koži dopuštaju da diše i koji se pri tom savrešeno stapaju sa vašom kožom pružajući joj ugodan izgled koji traje 24 sata. Hranjiva hijaluronska kiselina daje posebnost, a pri tom ne oksidira niti uzrokuje neravnine. Lako se gradi od srednje do pune pokrivenosti i daje prirodni mat završetak.

STUDIO SKIN FLAWLESS 24 HOUR CONCEALER

\"\"

Sakrijte, ispravite, iscrtajte i istaknite uz pomoć 24-satnog Smashbox korektora. Meki, fleksibilni štapić se kreće obrisima Vašeg lica i područja oko očiju aplicirajući  savršenu količinu korektora u jednom pokretu.

Njihova lagana formula  učinit će da vaša koža izgleda odmorno, vedro, a pri tom postiže i ujednačenje tona. Posljednje, ali ne i manje važno, ono što će Vas osvojiti jeste njihova multifunkcionalnost. Tip: Na svjetliju kožu tamnija nijansa može poslužiti kao bronzer. Uz Studio Skin puder, ovaj korektor će zasigurno postati najbolji prijatelj Vaše kože.

GLOSS ANGELES

\"\"

Ovaj neljepljivi, hidratantni sjaj za usne vaš je prečac do nahranjenog i punijeg izgleda usana, a spekatar boja inspirisan je bojama Los Angelesa.  Mogu poslužiti i kao odličan topper za mat ruževe za sočan izgled usana.

Nevjerovatan izbor boja savršenih za proljeće i ljeto oduševiti će ljude svih generacija. Sjajevi su, uz novi trend mat ruževa, najpopularniji dodatak koji upotpunjava svaki make-up.

Izaberite Vašu savršenu nijansu i uživajte u predivnom osjećaju koji Vam donose Smashbox i Gloss Angeles kolekcija!

\"\"