Aprilski Ladies In uz urnebesnu komediju Saše Pantića

Snažna, poduzetna, kreativna, moderna, nezavisna, sigurna u sebe, inovativna, intrigantna i prelijepa… sve su to osobine uspješnih žena, a kada se podudare istinske vrijednosti uspjeh je neminovnost

Projekt Ladies In postao je sinonim uspješnih žena iz naše zemlje koje svojim radom promoviraju kulturu i istinske društvene vrijednosti u zajednici s velikim brojem članica.

U četvrtak (18.04.) u našem glavnom gradu, održan je još jedan event za dame, Ladies In. Ovoga puta pripadnice ljepšeg spola okupile su se u Klubu 1, te su uživale u trosatnom programu.

Druženje je, kako tradicija nalaže, počelo koktelom i ostvarivanjem novih poslovnih kontakata nakon čega je uslijedio centralni dio programa. Poslije kratkog obraćanja organizatora projekta i sponzor dobrodošlice Martimex i brand GUERLAIN, na neodoljiv način i uz savršen miris osvojili su srca svih prisutnih dama. Novi parfem Mon Guerlain Bloom slavi zadovoljstvo žene, koja je senzualna, optimistična i razdragana… Glavni sastojak Mon Guerlain Bloom of Rose je bugarska ruža. U srcu Mon Guerlain Bloom of Rose su neroli, vanila i jasmin sambac.

Dame su se opustile i smijale do suza uz urnebesnu komediju sjajnog Saše Pantića, glumca, scenariste, humoriste i reditelja.

Predstava Kad voljim, voljim je prava narodna komedija o neizmjernoj ljubavi prema Šukriji, bračnim dužnostima i obavezama. Popularna je u svim državama bivše Jugoslavije, te na šaljiv i komičan način govori o mentalitetu Albanaca, Srba, Bosanaca, Crnogoraca i Makedonaca, a sve kroz ljubavnu prizmu sa Šukrijom.

Posebnu pažnju prisutnih i ovaj put izazvala je neodoljiva SUBRINA. Promovirale su se prirodne i moderne boje SUBRINA CHARM koje čine kosu mladalačkom i uvijek svježom. One savršeno i intenzivno pokrivaju sijede i do šest sedmica što je danas, pored cijene i kvaliteta, jedan od bitnih faktora pri izboru omiljene boje za kosu.

SUBRINA BUTTER COLOUR čarolija savršenog bojenja kose s četiri vrste maslaca

Lansirano je deset prirodnih, modernih i raskošnih nijansi i to:

  • 1080 ledeno blond
  • 1060 marelica blond
  • 950 karamel blond
  • 800 svijetlo blond
  • 945 narandžasta
  • 745 crveno bakrena
  • 657 smeđe bakrena
  • 660 čokoladno smeđa
  • 500 svijetlo smeđa
  • 200 crna

Pored SUBRINE, projekt su podržali:

Generalni pokrovitelj – Jana

Piće dobrodošlice – Sarajevski kiseljak, Red Bull i Vinarija Nuić

Sponzor dobrodošlice – Martimex i GUERLAIN

Prijatelji projekta – Deichmann BiH, Subrina, Milka, Elvita, Coloscape art collections, Design by Berberović i Ladies In Magazine

Novo Ladies In druženje zakazano je za 29. 04. u Tuzli, u Bingo City Center-u.