Claudia Oszwald, H&M country menadžerica: Moda za najbolju cijenu

Počela je kao savjetnica za prodaju, a onda napravila tipičnu H&M karijeru koja već sada traje 31 godinu! Za ovo vrijeme u jednom od najvećih internacionalnih prodajnih lanaca doživjela je mnogo lijepih trenutaka, ali od svega izdvaja mogućnost upoznavanja novih tržišta, susrete s divnim ljudima i upoznavanje šarolikih kultura

Sami čin rukovanja praćen širokim osmijehom odaje čvrst karakter, ljubaznost i pozitivnu energiju Claudije Oszwald, H&M country menadžerice za Austriju, Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Gruziju i Bosnu i Hercegovinu, s kojom smo se susreli u prvoj otvorenoj H&M prodavnici u BiH, u Banjoj Luci. Nakon ugodnog upoznavanja, uslijedio je mini intervju za Ladies In.

Kada je počela Vaša H&M priča?

– Za H&M radim 31 godinu, to je mnogo vremena. Počela sam kao savjetnik za prodaju na nepuno radno vrijeme u Švicarskoj u to vrijeme. Onda sam napravila tipičnu H&M karijeru, ako to tako možemo reći. Od savjetnika za prodaju postala sam menadžer odjela, potom store menadžer, upravitelj područja odgovoran za regiju, dok sam već 20 godina na poziciji country menadžerice.

Ostatak intervjua pročitajte u printanom izdanju Ladies In magazina.