Ladies In event u zagrebačkom pozorištu Gavella

Ladies In event, koji se održava u četiri bh. grada – Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banjoj Luci, promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga, te okuplja poslovne i uspješne žene na jednom mjestu pružajući priliku za razmjenu iskustava i kvalitetnih poslovnih, ali i životnih priča.

Ovaj omiljeni projekt bh. dama doživio je još jedan procvat. U saradnji s Women in Adria, nakon uspješno održanih evenata u Osijeku, Varaždinu i Splitu, prvi put ovaj event predstavljamo i u Zagrebu – 29.11. 2019.!

Pozivamo vas na predstavu Malograđani. Kako će nam u vrijeme ovog eventa već vladati božićno raspoloženje, ovu prigodu iskoristit ćemo i kao Women in Adria Xmas party pa će tako sve zvanice moći sudjelovati u tomboli. Ukoliko imate vlastite proizvode i usluge kojima želite darivati zvanice, navedite to prilikom prijave.

O predstavi:

U fokusu ovog komada je porodica Vasilija Vasiljeviča Besemjonova, bogatog malograđanina. Njegov je dom uvijek pun ljudi: žena Akulina Ivanovna, kćerka Tatjana, sin Petar, posinak Nil, podstanari i razni gotovani. Ali nema mira i jednodušnosti pod krovom te kuće — fatalno se razlikuju nazori, interesi, simpatije. Likovi drame žive u teška, prijelomna vremena. Očita je kriza arhaičnih porodičnih odnosa, dolazi novi naraštaj koji donosi sukob očeva i djece. Model obitelji kao model svijeta, u kojem je nestao uobičajen poredak stvari. “Malograđani” Maksima Gorkog odavno su ušli u zlatni kanon svjetske dramaturgije, ali poslje čuvene predstave u režiji Georgija Tovstonogovog 1966. godine peterbuška kazališta se nisu obraćali ovom komadu. Redatelj Vladimir Tumanov je odlučio prekinuti pauzu.
Predstava se igra uz prijevod na hrvatski jezik.

Agenda:
17.30h19.15h Networking uz mini catering, piće dobrodošlice i poklone sponzora
20h Predstava “Malograđani”
Za sudjelovanje na događanju potrebno je prijaviti se putem obrasca i obaviti plaćanje prema uputama koje će vam potom stići na mail.
Lokacija: kazalište Gavella, Frankopanska ulica 10. Predlažemo da se parkirate na plaćenom parkingu Ilica gdje će posebno za ovu prigodu biti otvoren prolaz direktno do ulaza u kazalište (udaljeno 1 minutu).
Cijena po osobi (PDV uključen):
• 70 kn za WiA članice
• 100 kn izvan WiA mreže
Cijena uključuje:
• ulaznicu za predstavu (mjesto u parteru)
• sudjelovanje na druženju prije predstave uz mini catering i pića
• tombolu
• poklon vrećicu sponzora