PREDSTAVLJAMO TI AIR FORCE SHADOW DEVOJKE

Ljubitelji patika, koji su u ponedjeljak, 18. novembra posjetili Nike shop u Sarajevo City Centru u Sarajevu, imali su priliku da uživaju u pravom modnom iskustvu kakvo se može doživjeti samo na slikanju editorijala za najpoznatije fashion&lifestyle magazine. Shop je tog dana na kratko pretvoren u mali modni studio, a priliku da iskuse jedinstveni Nike doživljaj dobile su djevojke koje su pobijedile u aktivaciji koja je organizovana na Instagramu.

Pobjednice aktivacije su kao nagradu dobile priliku postanu nove Shadow devojke, po uzoru na blogerku Ernu Saljević (Diva is Back), manekenku Sarah Čerkez, i mladu umjetnicu Ajlu Pustahija. \"\"

Zahvaljujući timu profesionalnih stilista,frizera, šminkera i fotografa Amila Crvenjak, Anastasija Dunjić i Džejna Ćulov su, bez ustručavanja i treme, poput pravih profesionalaca uradile set modnih fotografija, nalik na one koje su korištene za globalnu kampanju.

\"\"

Podršku devojkama, koje su se te večeri našle u ulozi modela, pružale su Erna, Sarah i Ajla, kao i tim iz Ladies In magazina.

Za oufite se pobrinuo mladi bh. stilista Zlatan Džumhur, a dok je za njihovu frizuru i šminku bila zadužena sarajevska vizažistkinja Sara Visintin. Njihovi korisni saveti, ali i sjajna atmosfera koja je vladala među cijelim timom, doprinijeli su da se djevojke osećaju kao prave zvijezde, dok su one svojim stavom i samopouzdanjem pokazale da su potpuno zasluženo stekle titulu Shadow djevojke.

\"\"

Pored atraktivne garderobe, must have  bile su i Nike Air Force 1 Shadow, patike koje su svojom inovativnošću osvojile cijeli svijet.

We are All For 1.