Zajedno smo jače!

Sad već tradicionalni događaj za dame – Ladies In – obilježio je i 2019. godinu. Zaštitni znak ovih druženja odavno je postala sjajna atmosfera, a taj trend, sudeći prema ovogodišnjem druženju članica Ladies In zajednice, nastavit će se i u novoj godini.

Foto: Sanel Prazina

U zadnjem mjesecu ove godine dame su se okupile u dva bh. grada – Tuzli i Banjoj Luci. Druženje je proteklo sjano s mnoštvom inovacija i motivirajućih sadržaja za sve gošće. Pored predstave, koktela i druženja, zvanice su mogle uživati u raznovrsnim i zanimljivim prezentacijama i promocijama brendova.

FOTO GALERIJA – TUZLA

 

FOTO GALERIJA – BANJA LUKA

SPONZORI: Jana, Sarajevski Kiseljak, Subrina, Deichmann, Parfumerija Plaza

EmGallerie, Šefice, Dental, Studio Joldić, Modni butik Fashion Atelier, Vinarija Nuić, Celex, Minea, Lanaco s keteringom, Hotel President, Ketering restoran Royal Tuzla.

Ladies In u Zagrebu

Omiljeni event za dame doživio je još jedan procvat. U saradnji s Women in Adria, nakon uspješno održanih evenata u Osijeku, Varaždinu i Splitu, prvi put je Ladies In održan i u Zagrebu u pozorištu Gavella. Dame su uživale u predstavi Malograđanin, a okupljeni su učestvovali u tomboli. One najsretnije ruke izvukle su i vrijedne nagrade.