Bisnode4Exellence: Svjetski standardi izvrsnih kompanija za prepoznavanja na globalnom tržištu!

Sutra, 19. decembra u sarajevskom hotelu Austria&Bosna održat će se Bisnode4Exellence, kojim će ova međunarodna bonitetna kuća obilježiti uspješan kraj poslovne godine.

Prisutni će imati priliku upoznati se s petogodišnjim radom Bisnodea u BiH, i vidjeti na koji način je Bisnode planirao omogućiti da priča o poslovnom uspjehu bh. kompanija na globalnom tržištu bude prepoznata u 2020. godini. Dio prisutnih kompanija će preuzeti i svoj certifikat bonitetne izvrsnosti, jedine međunarodno priznate potvrde sistemskog i kvalitetnog rada, koji se ističe po transparentnoj, mjerljivoj metodologiji, koju su kreirali evropski stručnjaci tokom tri decenije rada  međunarodne grupacije Bisnode.

Bisnode pruža podršku kompanijama u pronalasku novih klijenata te procesu stvaranja i upravljanja odnosa s postojećima, zahvaljujući integrisanim i kvalitetnim podacima, na osnovu kojih razvijaju platforme za donošenje odluka koje će pomoći kompanijama da automatizuju svoje poslovne procese i donose odluke na osnovu podataka.