ZABLISTAJTE OVOGA PROLJEĆA UZ CATRICE NOVITETE !

Raznolikost boja i trendova, luksuzne formule i inovativni kozmetički proizvodi s visokokvalitetnim sastojcima – sve nam to donosi CATRICE s novim ažuriranjem asortimana za sezonu proljeće / ljeto 2020.

\"\"

INSTANT AWAKE KOREKTOR
Tajna ljepote za borbu protiv neželjenih tamnih krugova ispod očiju i osiguravanje svježeg izgleda krije se u Instant Awake korektoru! Zahvaljujući svojoj srednjoj pokrivenosti i laganoj nadogradnji, nudi svjež, budan izgled i gladak, ali prirodno mat izgled. Visokokvalitetni, hranjivi sastojci također vlaže, jamče učinak protiv bora i vidljivo smanjuju male linije. Mekani spužvasti aplikator omogućuje precizno nanošenje do unutarnjeg kuta oka. Naš junak za buđenje dostupan je u tri boje – za vrhunski poziv na
buđenje, bez obzira bilo jutro ili tijekom dana.
NMPC: 9,85 KM

\"\"

Hydro Plumping Serum
Ovisnice o njezi kože i šminci znaju: njega kože prvi je korak do ljepše kože. Stvara osnovu i priprema kožu za uspješan make-up izgled. Sa svojim prvim preparatima za njegu kože, koji uključuju Hydro Plumping serum, CATRICE sada proširuje asortiman na tri Beauty Boostera. Glavni sastojci Hydro Plumping seruma su 1,5 % hijaluronske kiseline koja vlaži kožu i ima plumping učinak, kao i pantenol koji ima umirujući učinak. Nanesite dvije kapi prozirnog seruma ujutro i navečer na očišćeno lice i nježno umasirajte u kožu – za ugodan osjećaj na koži i zdrav izgled, svjež ten.
NMPC:11, 95 KM

\"\"

MINT GLOW BALZAM ZA USNE Hemp goes Glam! Zahvaljujući sastojku mentola, novi balzam za usne Hemp Mint Glow donosi osjećaj trnaca na usnama i ostavlja ih da izgledaju punije dok ih konopljino ulje istovremeno hrani. Balzam za usne pojačava prirodnu boju usana i ovisno o pH vrijednosti kože tonira usne u ružičastu nijansu. Okus metvice pruža usnama ugodan svjež osjećaj.
NMPC:9,85 KM

\"\"

PRO NEXT-GEN NUDES; PRO NEON EARTH SLIM PALETA SJENILA ZA OČI

Make-up očiju poput profesionalnog make-up artista zahtjeva posebne vještine.  Pomoću dvije luksuzne CATRICE palete sjenila visoke kvalitete u papirnatom pakiranju, \”pro like\” izgled je zagarantiran. Obje palete sadrže 14 visoko pigmentiranih nijansi sjenila najintenzivnijih boja, najviše kvalitete. Bilo da je osjetljiv, ženstven dan, ili neobično privlačan pogled -sjenila se lako blendaju, očaravaju različitim završetkom i nadahnjuju različite stilove šminkanja očiju.

Ružičaste nude boje Next-Gen Nudes palete i zemljane i narančaste nijanse Neon Earth Palete kreću se od mat do metalnih svjetlucavih efekata

NMPC:19,75 MK

\"\"

LASHES TO KILL SEXY VOLUME MASKARA
Dramatične trepavice sa samo jednim slojem? Nije problem za novu Lashes To Kill Sexy Volume maskaru. Četkica od vlakana u obliku pješčanog sata zahvaća čak i najsitnije trepavice, nudi trenutni volumen i jednostavna je za upotrebu.
Duboka crna tekstura daje trepavicama duljinu i definiciju u samo jednom potezu.
NMPC:7,95 MK

Prirodna ljepota, performans i beauty faktor iznenađenja – by CATRICE.