Ladies In Glamour i Reviderm vas daruju: enjoy the sun

Ladies In Glamour, u saradnji s Revidermom, odlučio je nagraditi jednu damu divnim proizvodom iz nove kolekcije “enjoy the sun”.

Zašto je SPF bitan?

Sve više su ljudi osvješteni o  bitnosti nanošenja SPF-a, međutim većina razmišlja o SPF zaštitnom faktoru samo prije odlaska na more. Zašto je zapravo poželjno zaštiti kožu već od marta, pa sve do septembrs? Ovisno o tipu kože, koža nas može štititi određeni broj minuta, nakon toga bez obzira na godišnje doba sunce nam šteti.

\"\"

Upravo zato je dobro kožu koja je sklona reakcijama, ali isto tako stvaranju melanina, štititi konstantno. Najmanje 6 mjeseci kroz godinu, ili kako smo već spomenuli od marta pa do septembra. Često nismo svjesni da čak u udobnosti našeg auta, balkona, prozora koji je izložen suncu, naša koža upija štetne zrake.
U Revidermu smo posebno ponosni što svi naši proizvodi imaju zaštitu od UVA/UVB i infracrvenih zraka. Stoga možemo reć,i da kompletan spektar držimo pod kontrolom. Kako bismo bezbrižno uživali u sunčanim danima, REVIDERM nas je opskrbio i zaštitio za svaku prigodu.

\"\"

moist & age control

Inteligentna zaštita za kožu koja se sastoji od Sun protect SPF 50 i Beach seruma

Sun protect SPF 50 novitet je iz Reviderm laboratorija. Nakon podužeg čekanja, Reviderm  je predstavio SPF 50 namijenjen i za lice. Lagane je teksture, lako se nanosi, neostavlja trag na koži, a  pruža ravnomjeranu pokrivenost i blistav ten. Anti-age faktor štiti kožu od jakog sunca, dok vrhunski beach serum zadržava vlagu tijekom i nakon sunčanja. Ova inovativna formula za zaštitu protiv sunca s enzimima za popravak DNA, inkapsuliranim u liposomima, pruža zaštitu od starenja kože.  Efektivno štiti našu kožu od slobodnih radikala, UV induciranog starenja kože, te zaustavlja oštećenje stanica i tamne mrlje.  Namijenjen je za sve tipove koža.

\"\"

daily skin protection 

Lagana krema za dnevnu zaštitu od sunca koja se sastoji od Daily sun screen SPF 20 od 50ml i 15 ml putne veličine pogodne za svaku torbicu.

Daily sun screen SPF 20 lagana je njega za sunčanje s DNA i infracrvenom zaštitom. Njegova inovativna formula za zaštitu od sunca s hijaluronom preventivno štiti od sunčevog djelovanja i oštećenja stanica. Djelotvorno čuva kožu od slobodnih radikala, te starenja kože uzrokovanog UV zračenjem. Sastav je idealan za kožu koja je fotoosjetljiva, hiperosjetljiva i sklona upalama, ona koja pretjerano luči sebum, te koža sklona alergijama.

sun care & after sun

Inteligentna zaštita od sunca za zdravu kožu i optimalnu njegu prije i nakon izlaganja suncu. Sastoji se od Solar skin shield SPF 30 i After solar repaira.

Solar skin shield SPF 30 je visokotehnološka njega za sunčanje s infracrvenom i kolagenskom zaštitom, a dolazi zajedno s osvježavajućom emulzijom nakon sunčanja.  After solar repair, sadrži neizostavnu hijaluronsku kiselinu koja će kožu rashladiti i opustiti nakon sunčanja te ectoin koji obnavlja kožnu barijeru ukoliko je sunce ipak ostavilo traga na koži. Ovaj set namijenjen je za sve tipove kože i naša je preporuka u ljetnim danima da upravo vaše dnevne i noćne kreme zamijeniti s ova dva vrhunska proizvoda. Osim što će štititi i regenerirati vašu kožu bit će joj odlična njega te podloga za nanošenje make up-a.

EVO KAKO DO NAGRADE

  1. Podijelite post
  2. Lajkajte Fb. stranicu @REVIDERM
  3. U komentaru označite prijateljicu koju želite obradovati
  4. Metodom slučajnog odabira, proglasit ćemo pobjednicu

IGRAMO SE DO PETKA 24.04.

SRETNO