OREO zalogaj sreće – izazov za cijelu porodicu u danima izolacije

U danima izolacije i kada nam je svima potrebna dodatna motivacija za što kreativnije vrijeme provedeno u svojim domovima, posebno ono vrijeme koje koristimo u kuhinji, OREO je pokrenuo jedinstveni slatki virtuelni izazov za cijelu porodicu.

Izazov je posebno namijenjen mamama koje vole da podijele svoje recepte na koje su ponosne i koje su otkrile u danima izolacije.

Cilj OREO slatkog izazova je da oživi kretivnost i želje svih ukućana u jednom posebnom slatkom receptu koji će da postane viralan i živi u svim domovima u kojima je kuhanje umjetnost i užitak.

Kako sudjelovati?

\"\"

Pokaži koliko si maštovita, uključi sve želje svojih ukućana i OREO Powder i Crumbs, te kreiraj svoj jedinstveni OREO recept za palačinke, ili neku drugu slasticu po želji.

 Ukoliko su ti potrebne ideje i inspiracija, možeš ih pronaći na sajtu sa Oreo Powder i Crumbs receptima: https://www.oreorecipes.com/bs/

Tri najoriginalnija recepta, koja osvoje najveći broj reakcija na vašem Instagram ili Facebook profilu, nagradit ćemo gastro PR člankom na portalu www.ladiesin.ba i vrijednim poklon paketima – zalihama OREO Powder i Crumbs proizvoda za mjesec maj.

Sudjeluj za ekipu i budi inspiracija koju trebaju svaki dan.

 Za vaše slatke dane u izolaciji i jedinstvenu porodičnu desertnu čaroliju koju ćete voljeti.