Nedjelja je ljepša uz opušteno štivo

 Donosimo vam naslove uz koje ćete uživati 

\"\"

Catherine Steadman Nešto je u vodi

\"\"

Erin je redateljica na korak važnom profesionalnom uspjehu, Mark je naočit investicijski bankar pred kojim je svijetla budućnost. Čini se da imaju sve, a tada Mark izgubi posao i u njihovom savršenom životu počnu se pojavljivati pukotine, ali oni su odlučili uspjeti. Rezervišu bračno putovanje iz snova i vjeruju da će se sve srediti jer napokon imaju jedno drugo. Sve će biti u redu., sve dok ne pronađu nešto u vodi – torbu punu novca.

Lucinda Riley – Sedam sestara

\"\"

Maja D\’Apliese i njenih pet sestara, nakon što prime vijest o smrti voljenog oca koji ih je posvojio kao bebe, okupljaju se u domu iz djetinjstva Atlantidi, veličanstvenom izoliranom dvorcu na obali Ženevskog jezera. Svaka među njima dobit će primamljiv trag na putu prema pravom porijeklu, a Maju njen odvodi na suprotnu stranu svijeta – u dotrajalu vilu u Riu de Janeiru.

Michelle RichmondBračni pakt

\"\"

Alice i Jake savršen su par. Ona je uspješna advokatica, a on partner u poznatoj klinici za psihološku pomoć u Silicijskoj dolini. Sretni i nasmiješeni, tek vjenčani Alice i Jake primaju čestitke i poklone. Jedan im posebno privuče pozornost – članstvo u ekskluzivnom klubu zvanom Pakt, koji parovima garantuje da se nikada neće razvesti. Inteligentno zamišljen i sjajno napisan roman brzogritma i visokog intenziteta napetosti, ne ispušta se iz ruku sve do posljednje stranice. A onda još dugo ostaje u sjećanju.

Matt Haig – Kako zaustaviti vrijeme

\"\"

Tom Hazard upravo se, nakon mnogih godina izbivanja, ponovno vratio u London, kako bi napokon pokušao pronaći toliko željeni mir. Na svom novom radnom mjestu profesora historije u srednjoj školi upoznaje atraktivnu kolegicu koja se čini fascinirana njime i stvari se za njega, nakon toliko vremena, počinju pomicati u novom smjeru. No, Tom krije opasnu tajnu. Naizgled nalikuje na prosječnog četrdesetogodišnjaka, no živi već stoljećima. Od elizabetinske Engleske, preko Pariza ispunjenog jazzom i New Yorka, do Južnih mora, Tom je vidio mnoge stvari, družio se sa Shakespeareom, kapetanom Cookom i Francisom Scottom Fitzgeraldom i sad cijelim svojim bićem žudi za običnim životom. Neprestano mijenjajući identitet, Tom je sada našao savršenu krinku. Djecu može podučavati o ratovima i lovu na vještice kao da ih sam nije iskusio iz prve ruke. Može pokušati ukrotiti prošlost koja ga sustiže, ali jedinu stvar koju NE smije učiniti jeste zaljubiti se.

Ernest van der Kwast – Sladoledari

\"\"

U svome međunarodno uspješnom romanu \”Sladoledari\” Ernest van der Kwast odat će nam sve, a njegova priča o porodiciTalamini, glasovitoj dinastiji sladoledara-umjetnika, i njenoj crnoj ovci Giovanniju, koji svoj životni poziv pronalazi u poeziji i putovanjima, osvojit će vas duhovitošću i poetičnošću. Na pitanje može li historija sladoleda biti topla, može li nas ugrijati osvjetljujući one tajne predjele koje dijelimo svi, pričajući o sumnjama i očekivanjima, o ljubavi i porodici, ovaj roman ima samo jedan odgovor: kategorično da!