Nekoliko savjeta kako da zablistate za Dan zaljubljenih!

Ljubav dolazi u raznim oblicima. Bilo da ćete ovo Valentinovo provesti solo, s partnerom ili u društvu bliskih prijatelja, ali vaše raspoloženje treba biti na tom nivou da se osjećate najbolje i da izgledate još ljepše. Donosimo vam nekoliko savjeta kako da izgledate čarobno ovog Valentinova.

Vjerujte nam na riječ: Ne postoji ništa privlačnije od zavodničkog crvenog ruža za usne. Dodajte uz njega i kožnu crvenu torbicu koja će u potpunosti začiniti ovu ludu noć.

\"\"

Poznata svjetska marka Mae Mae uoči dana zaljubljenih, lansirala je limitirano izdanje crvene svjetlucave šnale u obliku srca. Vaše je samo da podignete kosu, zakačite šnalu i uživate u jednostavnom raščupanom stilu koji izgleda neodoljivo.

\"\"

Za romantičnu noć, nezaobilazni dodatak za vaš izgled je paleta sjena u obliku srca. Igrajte se sa nijansama i sve to upotpunite nježnim šljokicama koje će vašem izgledu dodati dodatni sjaj.

\"\"

Limitirano izdanje preslatkog ogledalca sa malim trešnjama, osmišljeno je od strane dva dizajnera. Komplet ogledala će vas oduševiti jer su savršena za svaku torbicu i možete ih nositi sa sobom svakodnevno i ogledati se kad god poželite.

\"\"

Ništa vam ne može podići raspoloženje kao zanosan miris parfema. Najnovije izdanje Gucci Love Edition parfema biće inn ovog dana zaljubljenih. Lagane cvjetne note upotpunit će svaki izgled.

\"\"

 

Dizajniran za sve, Vernon Francois\’s Dazzling spraj vašu kosu čini svjetlucavom. Sadrži hidratantna ulja koja će vašu kosu učiniti lepršavom i mekšom.

\"\"