Nježne i nepredvidljive – Žene u znaku Ribe…

Na prvi pogled se čini mirna, ali u sebi krije osjećanost i strastvenost. Jako je brižna, u sebi nosi veliku emociju, požrtvovana i nježna. Sve te osobine krase ženu ribu. Pomaže drugima, izuzetno je osjetljiva na potrebe drugih, ali ne dopušta da bilo ko iskorištava njenu dobrotu i vječnu spremnost da pomogne. Na prvi pogled čini se mirna, ali u sebi krije veliku strastvenost i osjećajnost.

Najveća je sanjarka u horoskopu i od realnosti je sposobna brzo pobjeći u vlastiti svijet sanjarenja u kojem može biti ko god poželi. Neki smatraju da tako bježi od problema; drugi vjeruju da je jednostavno našla kreativan način na koji se s problemima nosi.

Žena riba kao prijateljica

Odana je prijateljica kojoj su dobrobit i sreća ljudi koje voli važniji od vlastite dobrobiti i sreće. Žena riba uvijek je tu za svoje prijatelje i kad god treba biće im potpora i rame za plakanje. Ona je najbrižniji prijatelj kojeg bilo ko može imati.

\"\"

Šarmantan osmijeh

Na ženi ribi prvo ćete primijetiti šarmantan osmijeh, očaravajuće krupne sanjive oči i gotovo hipnotizirajući pogled te melodičan glas. Često se čini zamišljenom i kao da gleda negdje u daljinu. Prosječne je visine i građe, a nije neuobičajeno i da žena riba ima koju kilu viška, što je samo dodatan plus njenoj ženstvenosti i senzualnosti.

\"\"

Stil

Zbog njezine eteričnosti i ljubavi prema lepršavim stvarima koje je ne sputavaju, ali i pripadnosti grupi vodenih horoskopskih znakova, ženi ribi tepa se da je poput morske sirene. U njenom ormaru prevladava odjeća od mekanih i prozračnih materijala kao što su pamuk, til i svila. Nosi samo ono u čemu se osjeća udobno i gotovo je nemoguće vidjeti u previše strukturiranoj i ozbiljnoj odjeći.

Parfemi kao stvoreni za ženu ribu mirišu na slanu vodu, gardeniju i tratinčicu, poput \”Daisy\” Marca Jacobsa, Diorova \”Diorissima\” i \”Crystal Noir\” s potpisom Versacea.