Moderna kutija za ručak koju ćete nositi svaki dan

Kutija za ručak nove generacije, oduševit će vas posebnom funkcijom koja sama zagrijava hranu. Stvorena je s ciljem pružanja ljudima koji idu na posao, topao i zdrav obrok u svakom trenutku. Kutija se zove Heatbox i zavoljet ćete je na prvi pogled. 

Ne uključuje upotrebu mikrovalne ili bilo kakve utičnice. Savršena je za sve one koji rade na terenu i daleko su od mjesta na kojima mogu kupiti zdrav obrok.

\"\"

Heatbox koristi pare za svoj rad zahvaljujući kojem zagrijava hranu u samo 8 minuta. Kompaktniji je od prosječnog frižidera za hranu, sadrži spremnik koji se može izvaditi sa sjedišta kad ga treba oprati. Dovoljno je uliti malo vode između dviju zdjela i pritisnuti gumb za grijanje. Uz to, ovaj sjajni okvir možete koristiti za punjenje mobitela!

\"\"

Pomoću Heatboxa konačno imate kontrolu nad kvalitetom i izborom hrane koju jedete. Osim na posao, možete je povesti i na piknik, planinarenje i gdje god želite. Njegov savršen dizajn omogućava da se uklopi u bilo koju torbu i da se koristi čak i za vrijeme vožnje, kad ste naravno putnik.

\"\"

Dodatna opcija je aplikacija koja vam nudi kontrolu nad kutijom u obliku dodavanja temperature, kada želite da vam hrana bude toplija od prosjeka.