HBO donosi novo napeto ostvarenje za sve ljubitelje serija!

Dobitnica Oscara, Emmyja i Zlatnog globusa Kate Winslet tumači ulogu Mare Sheehan, detektivke iz gradića u Pennsylvaniji koja istražuje lokalno ubistvo dok se život oko nje raspada. \’Mare iz Easttowna\’ govori o mračnoj strani blisko povezane zajednice i istražuje na koje sve načine porodicu i prošle tragedije mogu odrediti sadašnjost.


U seriji glume i Julianne Nicholson, u ulozi Lori Ross, Mareine najbolje prijateljice iz djetinjstva, trostruka dobitnica Emmyja Jean Smart, koja igra Mareinu majku Helen, Angourie Rice, kao Mareina kćerka tinejdžerica, Evan Peters, u ulozi detektiva Colina Zabela, koji pomaže Mare s istragom, dobitnik Emmyja Guy Pearce, kao lokalni profesor Richard Ryan te David Denman, koji igra Mareinog bivšeg muža.

Autor i scenarist serije je Brad Ingelsby, koji se vratio u svoju rodnu državu Pennsylvaniju kako bi napisao seriju, a svih sedam epizoda režirao je Craig Zobel (\’Оstavljeni\’, \’Westworld\’). Oni su istovremeno i izvršni producenti, uz Paula Leeja, Marka Roybala, Kate Winslet, Gavina O’Connora i Gordona Graya, piše fashion.hr

Nova HBO serija \’Mare iz Easttowna\’ (Mare Of Easttown) imat će premijeru 19. aprila na HBO GO-u, a prva epizoda bit će prikazana na HBO kanalu istog dana u 21 sat!

https://www.youtube.com/watch?v=89RWOe66ctI