Jednostavne frizure gotove za 10 min!

Kada vam je kosa njegovana i atraktivno stilizirana, onda ste idealni kandidat za jednostavne a praktične frizure koje uspijevaju i najvećim frizerskim antitalentima.

Živimo u užurbanom svijetu koji nam nerijetko ostavlja minimalno vremena za kreiranje nešto komplikovanijih frizura, no u svakodnevnim izdanjima to zapravo nije ni potrebno jer postoji pregršt zanimljivih basic varijanti.

Kao jedna od omiljenih frizura nameće se punđa i to u raznim varijantama. Kao onu omiljenu istaknuti ćemo visoku punđicu koja može biti u messy ili sleek varijanti, a isto pravilo odnosi se i na nisku verziju. Kod ove frizure je sjajno to što ju možete ukrasiti efektnom gumicom ili ukosnicom, a nisu isključene niti marame koje posebno volimo u proljetno – ljetnom periodu.

\"\"

Isto tako, kad smo već kod podignute kose, rep ili polurep odlični su odabiri za one dane kada imate jako malo vremena, a baš kao što je to slučaj kod punđice, ove frizure također odlično podnose modne dodatke koji sve zaokružuju na pravi način.

\"\"

Još jedan vrlo efektan detalj su pletenice, a srećom postoje vrlo bazične varijante koje ćete sigurno znati napraviti sami. Pletenice frizuri pružaju dozu romantike, a podjednako ih nosimo na raspuštenoj i podignutoj kosi.

\"\"

Osim pletenica koje su predivan ukras, efektna frizura se može postići i primjerice samo s rajfom, kopčama ili sličnim detaljima za kosu koji u svega nekoliko sekundi spašavaju svaki ‘bad hair day’.

\"\"