Beauty hot spot: Osvježite svoj kozmetički ormarić!

Za vas smo izdvojili nekoliko proizvoda koji će u potpunosti osvježiti vaš kozmetički ormarić.

Betty Barclay Oriental Bllom

Vodi vas na čarobne ulice Marakeša i njegove raskošne trgove sa zadivljujućim  bojama, mozaicima i opojnim orijentalnim mirisima.

\"\"

Betty Barclay PURE SUN 

Mekane i baršunaste arome cvjetova uronjene su u tople drvenaste note, dok balzamični, kremasti akordi šire onaj nadasve ugodni osjećaj sunca na koži cijele godine.

\"\"

Real Techniques brend i proizvodi

Real Techniques proizvodi četkice za šminkanje vrhunskog kvaliteta, spužvice (beauty blender), aplikatore i pribor koji je i moderan i praktičan. Brend četkica za šminkanje Real Techniques predstavljen je 2011. Ove vrhunske kistove razvile su profesionalne vizažistice Samantha i Nicole Chapman.

\"\"

Everyday Essential set

Set je specijalno dizajniran za sve one koji vole make-up i uživaju u njemu. Set sadrži četkicu za kameni/kompaktni puder + spužvicu za puder, okruglu četkicu za sjenu za oči, četkicu za highlighter i četkicu za tekući puder.

\"\"

Miracle Complexion Sponge – spužvica

Miracle Complexion Sponge ili kako je još nazivaju, čarobna spužvica za nanošenje i razmazivanje pudera idealna je za svakodnevno korištenje. Ne sadrži lateks i kada ju smočite poveća se u volumenu i postane mekani jastučić. Spužvica postaje izuzetno mekana, jer odlično upija vodu.

\"\"

Everyday Eye Essentials Kit

Ovaj set sadrži sve četkice koje su vam potrebne za stvaranje besprijekornog izgleda očiju od prirodnog do glamuroznog.

\"\"