Nova kolekcija H&M Home donosi najljepše postere!

Ako nemate vremena niti volje za velike i skupe renovacije, ponekad je sasvim dovoljno uvrstiti nekoliko novih detalja, a da prostor zaprimi jednu sasvim novu energiju!


Postoji mnogo načina na koje možete ukrastiti svoj enterijer; od ukrasnih tapeta, jastuka, ogledala, pa sve do slika i postera koji su jedan od najčešćih zidnih dekoracija. Posteri su unazad nekoliko godina postali prava zamjena klasičnim slikama te je riječ o trendu u dekoracijama koji jednostavno ne jenjava.

\"\" \"\" \"\"

Ono što volimo kod ovog dekora jest to što podiže cijelu prostoriju u kojoj se nalazi, a posebno kada govorimo o minimalističkim posterima koji izgledaju vrlo profinjeno. Riječ je o jednolinijskim crtežima nastalim u jednom potezu te najčešće prikazuju muška i ženska lica ili neke apstraktne simbole.

\"\"\"\" \"\" \"\"

Zbog minimalne estetike sjajno se uklapaju u svaki stil uređenja enterijera, a upravo takve postere pronašli smo u ponudi omiljenog high street brenda H&M Home, u čijoj ćete bogatoj kolekciji sigurno pronaći nešto za sebe.

\"\"\"\"\"\" \"\"

Budući da su ovakvi posteri vrlo traženi, cijene zaista znaju biti poprilično visoke, a u ponudi brenda mogu se pronaći preslatki posteri koji neće osiromašiti kućni budžet te će osvježiti baš svaki kutak vašeg doma!