Nova GORENJE web stranica za još bolje iskustvo online kupovine!

Gorenje je sredinom aprila objavilo novu verziju svoje web stranice u Bosni i Hercegovini, koja kupcima donosi novo iskustvo online kupovine i sadržaje koji će zanimati sve istinske ljubitelje online kupovine. Nova stranica Gorenja donosi brojna unapređenja i poboljšano iskustvo korištenja web stranice i web kupovine. Kupcima i posjetiocima stranice je na usluzi online chat putem kojeg kupci mogu postaviti pitanja i dobiti brzi odgovor od prodajnih savjetnika u realnom vremenu tokom radnog vremena ili ostaviti svoj upit na koji će dobiti odgovor narednog radnog dana.

Nova stranica također pruža mogućnost registracije Gorenje proizvoda. Registrovanje proizvoda je najbolja prečica do profesionalne postprodajne podrške Gorenja kada vam je potrebna. Nećete više morati pamtiti datume kupovine ili šifre proizvoda. Možete dobiti i jednostavan pristup uputama za korištenje vaših aparata i drugi korisni sadržaj koji olakšava vaš život. Sve preko interneta i mobitela. Ovim putem omogućeno je i jednostavno pristupanje za verifikaciju produžene garancije na Inverter Power Drive motor za aparate koji imaju mogućnost 10-o godišnje produžene garancije. Također, na osnovu registrovanih aparata, omogućit će vam se pristup korisnom sadržaju, kao što su uputstva za korištenje vaših aparata, korisni recepti, savjeti i trikovi za vaše aparate, moći ćete skenirati i sačuvati svoj račun kupovine, što će vam biti korisno ukoliko budete naručivali servisnu intervenciju, jer više nećete moći zagubiti svoj račun, a imat ćete i pregled svih kupovina i naručenih usluga pod svojim računom. Registracijom aparata moguće je naručiti i servisnu intervenciju preko web stranice, tako da nećete morati pozivati pozivni centar za prijavu reklamacija.

Nova stranica donosi i obogaćen sadržaj u dijelu blog objava, gdje korisnici mogu pronaći zanimljive tekstove sa savjetima i inspiracijama kako da olakšaju svoje svakodnevne zadatke i kućne poslove, te da saznaju na koji način im u tome mogu pomoći Gorenje proizvodi. Nova stranica također omogućava da ocjenjujete i dajete recenzije svojih aparata, što će pomoći i ostalim korisnicima da na osnovu datih recenzija i ocjena aparata lakše i brže donesu oduku o kupovini određenog modela Gorenje aparata.

Na novoj stranici poboljšano je i iskustvo pretrage, kao i pronalaženja trgovina u kojima možete kupiti Gorenje aparate u Bosni i Hercegovini, te je moguće brzo i jednostavno saznati da li je određeni aparat dostupan za naručivanje u vašoj korpi kupovine ili ako nije dostupan, možete poslati upit za dobijanje informacije kada možete očekivati da željeni artikal bude dostupan za naručivanje.

Online kupovinu i naručivanje, možete izvršiti bezbijedno i sigurno sa tri ponuđena načina plaćanja: po pouzeću, plaćanjem po predračunu ili online plaćanja karticom uz Monri sistem plaćanja. Vaše plaćanje i korištenje stranice je sigurno, te ćete u svakom trenutku imati informaciju o statusu svoje narudžbe i narednim koracima. Dostava narudžbi je besplatna za sve kupovine u vrijednosti preko 50 KM u Bosni i Hercegovini i ista se vrši najkasnije u roku dva dana od potvrde vaše narudžbe.

Uz brojna akcijska sniženja i pogodnosti kupovine, korištenjem promo koda: LADIES u mjesecu maju na novoj Gorenje web stranici ba.gorenje.com možete ostvariti dodatnih 5% popusta na sve svoje online narudžbe. Posjetite našu novu stranicu i uvjerite se i sami u sve prednosti Gorenje online kupovine.