„A ona voli ljeto, jer se tada nose..\” – Kupaći kostimi!

Tema ovoga članka zahtjeva manje riječi, a više slika, jer ipak govoriti ćemo o kupaćim kostimima.

\"\"

Najteža misao pred odlazak na godišnji je kako se skinuti, prvi put, na plaži, zar ne? Onda dolazi do lagane panike, trening se uključuje u obaveznu dnevnu rutinu, obroci su koliko-toliko zdraviji i vrijeme je za odlazak u kupovinu.. uh.

Šalu na stranu, za mene je iskreno najvažnije da na odmoru uživam, da mi društvo odgovara, bez stresa i pritiska, jer tada svako izgleda dobro bez obzira na koje kilo više ili manje.

Kada su u pitanj u trendovi – sve je u modi. U trgovinama možete pronaći jednobojne, šarene, jednodijelne, dvodijelne, dubokih gaćica, bez tregera, s jednim tregerom – za sve nas model je tu, samo hrabro.

\"\" \"\"

Moramo priznati, posebno su nas oduševili ZARINI modeli. Neobični su, s volančićima i u vedrim bojama, ali ipak ne toliko praktični, više možda za šetnju i koktelčić.

\"\"

ZARA 49,95 KM

\"\"

ZARA 45,95 KM

\"\"

ZARA 49,95 KM

Kada je u pitanju kvaliteta uvijek bih preporučila LINDEX i ALMU RAS, koji su za ljeto 2021. godine ponudili možda malo „klasičnije“ modele, ali uvijek moderne i prilagođene ženama svih životnih dobi. U nastavku vam donosimo par favorita…

\"\"

ALMA RAS

\"\"

ALMA RAS

\"\"

ALMA RAS 79,90 KM

\"\"

ALMA RAS 79,90 KM

\"\"

ALMA RAS 59,90 KM

\"\" \"\"

LINDEX

\"\"

LINDEX 49,95 KM

\"\"

LINDEX 29,95 KM

\"\"

LINDEX 39,95 KM

\"\"

LINDEX 29,95 KM

\"\"

LINDEX 39,95 KM

\"\"

LINDEX 25,95 KM

I za kraj malo modela iz MANGA

\"\"

MANGO (gornji dio) 39,95 KM   MANGO 29,95 KM (donji dio)

\"\"

MANGO 39,95 KM

Piše: Magdalena Šimić Instagram: @xenaratnica